❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dude a RB 2011Uias

Návody a problémy s konfigurací.
arno2303

Dude a RB 2011Uias

Příspěvekod arno2303 » 10 years ago

Zdravim vas,

Potreboval by som poradit s problemom mal som rozchodene Dude na RB 2011Uias 6.25 a firmware 3.19. Vsetko islo ako malo avsak mikrotik skapal. Tak som nainstaloval na druhu 2011ku opat dude 3.6 avsak pri importe zalohy vypise chybu ze nemoye vztvorit subor. Nejde ani export vypise ye nema dostatok miesta. Ked skusim pridat co i len jedno zariadenie tak ho dude dokaze opingat ale zobrazi len maly stvorcek ale nenapise vobec ani ip nic o tom zariadeni. Skusil som simulovat situaciu ako na tom povodnom mikrotiku cize rovnaky FW aj OS ale nepomohlo. Nasledne prisiel ten povodny mikrotik z opravi a a na moje prekvapenie uz ani tam sa neda rozbehat ani import/export atd...

nemate s tym niekto skusenost? a ako to vyriesit?
0 x

info@adambalko.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod info@adambalko.cz » 10 years ago

Duda provozujeme na samostatném PC a ani by mě nenapadlo to cpát do routeru. Není lepší to mít na nějaké klidně repasované mašině?
0 x
internetkyjov.cz

zeroNET

Příspěvekod zeroNET » 10 years ago

info@adambalko.cz píše:Duda provozujeme na samostatném PC a ani by mě nenapadlo to cpát do routeru. Není lepší to mít na nějaké klidně repasované mašině?

My jsme to zkusili na RB433AH, je v křemíkovém nebi.... Staré pc s windows XP nám běží nonstop bez jediného problému...
0 x

jarda.jezek

Příspěvekod jarda.jezek » 10 years ago

Podle mě na 6.25 Dude ani nepojede. Ani na starším ros nejel spolehlivě. Do Windows s ním.
0 x