❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Rb411, openWRT, kernel not found
Rb411, openWRT, kernel not found
Dobrý den, zkoušel jsem nainstalovat OpenWRT na mojí desku RB411 a nějakým způsobem se mi povedlo v terminálu zformátovat NAND a když chci dát restart tak mi to vypisuje Kernel not found. Nevíte někdo, co s tím ? Děkuji
0 x
Jste prostě nepoučitelný. Nedáte si poradit a musíte si šáhnout do zásuvky, i když Vám říkají, že je v ní proud.
Ale ano, jde to. Přes sériový port. Jenomže jste si na 99% těmi svými pokusy smazal licenční klíč, takže Vám to bez komunikace se supportem Mikrotiku stejně moc nepojede. V dokumentaci k Mikrotiku najdete návod.
Otázka je, jestli náhodou zase jenom nehledáte radu, jak tam zase dostat openwrt, že?
Ale ano, jde to. Přes sériový port. Jenomže jste si na 99% těmi svými pokusy smazal licenční klíč, takže Vám to bez komunikace se supportem Mikrotiku stejně moc nepojede. V dokumentaci k Mikrotiku najdete návod.
Otázka je, jestli náhodou zase jenom nehledáte radu, jak tam zase dostat openwrt, že?

0 x
Nene teď potřebuju pouze poradit jak to restartovat, aby mi to neházelo tu chybu "kernel not found"
0 x