❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
DLNA + CMTS + MK
DLNA + CMTS + MK
Ahoj,akorat resim jednu otazku ohledne dlna. Mame v dedine sit s cmts od cisca a chtel by jsem rozchodit na cele siti dlna. Jakmile jsem udelal forward na modemu na port 8200 tak jsem se sice dostal na dlna info page ale kdyz jsem si chtel to rozchodit na tv za natem tak nic nenasel. Otazka tedy zni,po jakych portech bezi dlna a co vse je treba povolit v mk? Dikes Lukas
0 x
DLNA je uPNP z toho musis vychazet.
Mel jsem jednu dobu stejny napad, ale...
Dej si sakra pozor, protoze po tobe pujdou jako slepice po flusu, kdyz budes sdilet filmy pripadne hudbu.
Nebavim se ani o tom, ze ti to totalne zabije spoje.
Dej si sakra pozor, protoze po tobe pujdou jako slepice po flusu, kdyz budes sdilet filmy pripadne hudbu.
0 x
Ladik píše:DLNA je uPNP z toho musis vychazet.
To ja vim,ale otazka znela jak to dostat za NAT
0 x
Problem je hlavne, ze to je UDP a zarizeni se mezi sebou hledaji jinak nez pres IP, neco jako okolni pocitace na Windows 98, kde nejsou nadefinovane v hosts ipcka.
V TV proste nejde nastavit na ktere DLNA se mas pripojit, resp co nenajde samo na to se nepripoji.
Muzes zkusit VPN, ale nevim nevim jestli to propusti.
Nebo pouzijes Synology a jejich video server ten ti pojede vsude (Windows, Linux, Android, OSX, IOS - vyzkouseno), ale zase to neni DLNA, takze na TV s DLNA zapomen.
V TV proste nejde nastavit na ktere DLNA se mas pripojit, resp co nenajde samo na to se nepripoji.
Muzes zkusit VPN, ale nevim nevim jestli to propusti.
Nebo pouzijes Synology a jejich video server ten ti pojede vsude (Windows, Linux, Android, OSX, IOS - vyzkouseno), ale zase to neni DLNA, takze na TV s DLNA zapomen.
0 x