❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

5 Klientů na CM9 v RB a jeden se deasociuje/asociuje

Návody a problémy s konfigurací.
soucez
Kontaktovat uživatele:

5 Klientů na CM9 v RB a jeden se deasociuje/asociuje

Příspěvekod soucez » 18 years ago

Mám takový menší problémek, Na CM9 je asi pět klientů a všichni mají signál cca -56 až -60 a tito jsou cca 100 až 200m od antény. Jeden klient je cca 1000m připojen 15db drátěným sítem Pacific Wireles a on vidí APčko sílou 38% a CM9ka ho vidí jako -63 čili taky hezký signál. problém je ten, že tento klient cca každé 3 hodiny udělá to, že se v logu objeví deasociated a hned asociated a takhle se to deasociuje/asociuje cca 2 minutky pak se chytne a drží zase zhruba 3 hodiny. netuším proč toto dělá. Poradí někdo na co se zkusit zaměřit?
0 x

kdavid

Příspěvekod kdavid » 18 years ago

soucez píše:Mám takový menší problémek, Na CM9 je asi pět klientů a všichni mají signál cca -56 až -60 a tito jsou cca 100 až 200m od antény. Jeden klient je cca 1000m připojen 15db drátěným sítem Pacific Wireles a on vidí APčko sílou 38% a CM9ka ho vidí jako -63 čili taky hezký signál. problém je ten, že tento klient cca každé 3 hodiny udělá to, že se v logu objeví deasociated a hned asociated a takhle se to deasociuje/asociuje cca 2 minutky pak se chytne a drží zase zhruba 3 hodiny. netuším proč toto dělá. Poradí někdo na co se zkusit zaměřit?

Mam podobny problem.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 18 years ago

0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Skus na tom kliente nastavit richost na tvrdo, podla mna to roby ked meni richlost ak ma dobry signal tak to nastav na 11.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

ja mam treba rychlost vsude fixne, a stejne to dela.

Mira
0 x

Rychloun

Příspěvekod Rychloun » 18 years ago

zkus updatnout drivery u kliose esli ma pci, vim ze to treba dela wl130b.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

vsude jen ovislink 5460.
0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 18 years ago

jj, ovislinky mi to taky nektere v siti delaji, nepomohl mi u jednoho klienta ani posledni firmware...
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

aj_rade píše:jj, ovislinky mi to taky nektere v siti delaji, nepomohl mi u jednoho klienta ani posledni firmware...

Tak mě napadá, že poud by to teda bylo OvisLinkama tak se to bude odpojovat asi i od klasického HW APčka ne?
0 x