měl bych dotaz na ty z vás co mají bridgovanou síť, já ji nebridguje tak nevím, ale při nastavení SXT u klienta který je v bridge eth a rádio mám problémy s konfigem, protože se mi vždy někdy u prostřed konfigu odpojí a přestane mi fungovat mac telnet, pokud jsem nenastavil IP adresu tak se tam nedostanu vůbec a musím resetovat do defaultu.
to zamená jak správně postupovat nebo dělám něco špatně, co mi pomáhá je to že jako první založím iface bridge na něj na vážu IP, potom přidám do bridge pouze eth, jdu nastavit rádio, rádio nastavím a připojím jako station bridge a jako poslendí krok dám to rádio do bridge, takto to nevypdane, ale nastává otázka když postupuji jinak proč to vypdne?
Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sxt nastavené plně v bridge
sxt nastavené plně v bridge
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
já si dám ještě na wlan1 sólo mngmt adresu, přes kterou ten Mikrotik pak managementuju. Jinak obecně máš postup dobře.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..