Ahoj,
mám problém s připojením s k Internetu v mém Xboxu a proto se obracím na Vás s prosbou o radu. Máme doma satelit který je spojen s NETGEAR WGR614v8 routerem. Při pokusu spojení xboxu k internetu xbox píše, že moje konzole nepřijímá ICMP odpověď správně. Zkoušel jsem otevřít porty pro xbox(53, 80, 88, 1863, 3074) ale při online testování mi to píše, že jsou zavřené což nechápu. Možná tam bude chyba. Taky jsem zkoušel napojit xbox přímo ze satelitu, mimo router a to taky nefunguje. Taky jsem zkoušel vypnout SPI Firewall, taky nepomohlo. Zkoušel jsem už strašně moc věcí a nic mi nefunguje. Když zajedu do router settings tak v kolonce UPnP xbox IP tam nevidím i když v attached devices je. Síť jako taková funguje v pohodě, ale internet prostě ne. Nemáte nějaké rady jak na to? předem děkuji za brzké odpovědi
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Internet v Xbox 360
Creatives píše:Ahoj,
mám problém s připojením s k Internetu v mém Xboxu a proto se obracím na Vás s prosbou o radu. Máme doma satelit který je spojen s NETGEAR WGR614v8 routerem. Při pokusu spojení xboxu k internetu xbox píše, že moje konzole nepřijímá ICMP odpověď správně. Zkoušel jsem otevřít porty pro xbox(53, 80, 88, 1863, 3074) ale při online testování mi to píše, že jsou zavřené což nechápu. Možná tam bude chyba. Taky jsem zkoušel napojit xbox přímo ze satelitu, mimo router a to taky nefunguje. Taky jsem zkoušel vypnout SPI Firewall, taky nepomohlo. Zkoušel jsem už strašně moc věcí a nic mi nefunguje. Když zajedu do router settings tak v kolonce UPnP xbox IP tam nevidím i když v attached devices je. Síť jako taková funguje v pohodě, ale internet prostě ne. Nemáte nějaké rady jak na to? předem děkuji za brzké odpovědi
Osobne tedy nevim, proc by mel byt ICMP zjistitelny. Doma jej mam taky za NATem a neni s tim zadny problem a ostatne ani u nasich klientu. Ze neni videt zvenci i pres otevrene porty muze byt klidne tim, ze neni za verejnou IP. Nevim, jake mas pripojeni - jestli satelitni nebo jake, ale pokud to i bez routeru nefunguje, asi bych nehledal problem v routeru. A to mimochodem i znamena, ze se nemuzes prihlasit na XBOX live nebo jak?
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
trochu OT ale internet v XBOXu 360 je uplně vo ničem. Teda je jenom ke hraní přes net s kámošema ale abych musel každej měsíc platit live účet abych se dostal i na blbý Youtube tak to asi v Mrkvosoftu někdo pořádně hulí.
0 x
Bývalý ISP...
Tomáš Nesrsta píše:trochu OT ale internet v XBOXu 360 je uplně vo ničem. Teda je jenom ke hraní přes net s kámošema ale abych musel každej měsíc platit live účet abych se dostal i na blbý Youtube tak to asi v Mrkvosoftu někdo pořádně hulí.
A mam pocit, ze i k online hrani musi byt placeny live ucet, ne?

0 x
Chceš hrát online = zaplať gold
Chceš skype = zaplať gold
Chceš youtube = zaplať gold
Chceš internet explorer....
Jinak, k tomu aby se xbox dostal na net, není potřeba žádné extra nastavení... teda pokud člověk není paranoik a nemá doma na routeru firewall i na ping do netu
Chceš skype = zaplať gold
Chceš youtube = zaplať gold
Chceš internet explorer....
Jinak, k tomu aby se xbox dostal na net, není potřeba žádné extra nastavení... teda pokud člověk není paranoik a nemá doma na routeru firewall i na ping do netu

0 x
T-T