Zdravi máte někdo dobře spravený firewall ?
nějak koukam do MK a z latinské Ameriky na vsechy Veřejny IP pokus o spojeni přes udp na sip službu
tak jsem to boknul ale máte podobnou zkušenost ?
Diky jura
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Firewall
Když to budeš dělat takto, tak nebudeš dělat nic jiného
Takovýchto pokusů je spousta.
Základ je mít bezpečné ty služby jako takové, aby jim nikdo neublížil. Ale u těch, kde to udělat lze je vhodné provést omezení jen na malou množinu adresu, která danou službu může používat. Akorát toho SIPu se to týkat nebude ...

Základ je mít bezpečné ty služby jako takové, aby jim nikdo neublížil. Ale u těch, kde to udělat lze je vhodné provést omezení jen na malou množinu adresu, která danou službu může používat. Akorát toho SIPu se to týkat nebude ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Sám jsem se už zajímal, že bych podle "geoip" odfiltroval číňany, rusáky a jinou havěť.
0 x