Dobrý den,
snažím se rozhejbat FTP na mikrotiku. Všechno mi šlape. Přihlásím se atd.. Ale při stahování z "intenretu" mám malou rychlost. Upload mám od poskytovaltele 50M (44M to jede) ale mě to propustí max. 800 kb/sec (což je tak 6MB?? cca to je fuk) ale ten to ani zdaleka nepřibližuji. Rychlostí internetu to není.. Jak na straně upladu tak dowlnloud mám UPC 40MB - takže by to mělo šlapat ale nešlape. Někdo nějakou radu? Vysvětlení? Děkuji moc
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FTP mikrotik
že by pomalost flash pamětí na rbčku?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
a proč tedy mě to v lokálu jede o moc víc? Rychlost se zasekne na propustnosti USB disku. Nechapu, spíš jestli někde něco nemám přiškrcené :/
0 x
Možná srážka malého tcp okna v ROSu s pomalou flashkou a wan linkou s větší odezvou. Na LAN straně to nevadí, malé okno eliminuje rychlost odezvy LAN, na WAN straně s mnohem větší odezvou se to pěkně pokrátí... Pokudje to tímto, tk tomu říkejme vlastnost. 

0 x
mozna... ma to nejakou tu logicku :/ spatna odezva pripojeni... no jsem na optice 50/50M nemel by v tomto byt problem ale... skdoa myslel jsem ze nekde neco prenastavim v mikrotiku a bude to valit lip
0 x