❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak logovat štaptné IP+MAC aby tam nebylo 1000 záznamů?

Návody a problémy s konfigurací.
soucez
Kontaktovat uživatele:

Jak logovat štaptné IP+MAC aby tam nebylo 1000 záznamů?

Příspěvekod soucez » 19 years ago

Loguju si pokud nesedí IP+MAC, ale to mi pak do logu hází každý packet který neprojde pravidlem a tak je tam najednou mraky řádků se stejnou informací. Nejde nějak v tom pravidlu pro log udělat aby to tam hodilo pouze 1 řádek třeba z prvního packetu?
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 19 years ago

Ja tohle resim pomoci address listu.Zapise mi to tam jeden zaznam IP, ktera neprosla.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 19 years ago

sub_zero píše:Ja tohle resim pomoci address listu.Zapise mi to tam jeden zaznam IP, ktera neprosla.

To sice je řešení, ale já to potřebuju v LOGu abych nemusel pořád koukat do adress listu. Log mě prostě upozorní a může se to řešit.
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 19 years ago

soucez píše:
sub_zero píše:Ja tohle resim pomoci address listu.Zapise mi to tam jeden zaznam IP, ktera neprosla.

To sice je řešení, ale já to potřebuju v LOGu abych nemusel pořád koukat do adress listu. Log mě prostě upozorní a může se to řešit.

moze sa to nastavit... da sa to upravit podla casu a paketov ktore ma zachytavat. Ja to mam nastavene myslim tak, aby zachytaval len 5 paketov za 5 min (alebo tak nejak, uz sa presne nepamatam...)
Mam to samozrejme od Skrebona :-)
0 x

petas

Příspěvekod petas » 19 years ago

zajimava vec, muzete prosim poslat, jak se to nastavuje? diky
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 19 years ago

petas píše:zajimava vec, muzete prosim poslat, jak se to nastavuje? diky

napis mi pm, dam ti demo... postni rovno aj tvoju IP
0 x