❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

QoS na 751U-hnd

Návody a problémy s konfigurací.
Daxxim
Kontaktovat uživatele:

QoS na 751U-hnd

Příspěvekod Daxxim » 12 years ago

Je mi jasne, ze RB-450G by byla lepsim adeptem, bohuzel nemam.

Jde mi o predevsim o klasifikaci provozu a shaping pro cca 15 stanic (z ruznych siti).
A tresnickou na dortu prio=1 s tokem 2Mb kamere na vzdalenem serveru.

Dal jsem si tu praci a studoval a studoval, ale tohle mi proste hlava nebere.

Ostatni nastaveni mikrotiku davam bez problemu, ale pokusy s magle byly docela neuspesne.

Byl by nekdo ochotny se k tomu vyjadrit a pripadne tohle tema prodiskutovat?

Predem dekuji...Daxx
Naposledy upravil(a) Daxxim dne 25 Apr 2013 20:58, celkem upraveno 1 x.
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

nikdo nic nebo se vam nechce? :)
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.

Daxxim
Kontaktovat uživatele:

sakra, az ted jsem si vsim, ze pisu do nespravnyho fora, timto se omlouvam a rad bych presun do mikrotiku

dekuji
0 x