❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

NASTAVENIE RB411 L3 U KLIENTA AKO REPEATER

Návody a problémy s konfigurací.
hakan

NASTAVENIE RB411 L3 U KLIENTA AKO REPEATER

Příspěvekod hakan » 12 years ago

Nazdar mam rb411 s L3 nastaveneho ako station a potreboval by som na toto rbcko pripojit dalsiu wireless jednotku.Ako dokazem urobit z rb station aj repeater???dik
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Tak, že si koupíš další kus s L4. A to buď něco s více ethernety, nebo switch.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

hakan

tak toto riešenie mi je jasne mam aj 493 keby som tak chcel,ale otazka bola že napriklad aj ovislink vedel wisp+repeater tak preco to neurobit zo 411?
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

Pretoze to nepodporuje. Je to zariadenie urcene ako klientska jednotka nie repeater a jemu podobne.
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 12 years ago

Zkus to ve WDS, kdyz nastavis jednotku jako WDS-Slave tak bude i vysilat na stejnem SSID(aspon teda ve starsich verzich to tak fungovalo, ted uz jsem to dlouho nezkousel, tak nevim), nebo si vytvoris VirtualAP a muzes mit i jine SSID
0 x

klobasanet

Příspěvekod klobasanet » 12 years ago

wds slave by mělo šlapat, takhle jsem to dřív používal..
0 x

hakan

OK skusim to dnes este bolo by to fajn aj to treba nejak presnejsie nastavovat ci len hodim rezim na wds-slave a facha to?
0 x

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 12 years ago

WDS-slave musi mit jen nastavene stejne sifrovani a frekvenci, mod a sirku kanalu jako AP.
Pokud je nastaven jiny kanal, tak se pochopitelne nespoji.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."