❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ERROR: Internal Server Error při DPCP nastavování

Návody a problémy s konfigurací.
radekpaos

ERROR: Internal Server Error při DPCP nastavování

Příspěvekod radekpaos » 12 years ago

Ahoj, RB450G, dělám to, co vždy - při přidání klienta (IP kamera) změním přidělenou adresu na static a chci ji změnit na jinou hodnotu. Při potvrzování to skočí do chyby ERROR: Internal Server Error, změna se neprovede. Vyzkoušeno firefox, chrome. Vždy mi to fungovalo. Winbox nepoužívám, mám Linux. V logu - vyjma odhlášení - nic není. Na jiné položce to v klidu (pro jiné zařízení) jde. Pool je dostatečný. V resourcech na kartě žádná chyba. Ví někdo , co s tím? Díky.
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 12 years ago

Pokud používáš Linux jistě znáš Wine (Wine Is Not Emulator), díky kterému můžeš většinu widloidních aplikací spustit i na Linuxu. Například Winbox takhle funguje takřka dokonale, vlastně mi v tom funguje všechno kromě drag&drop kopírování/stahování souborů do/z routeru. :wink:
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

radekpaos

Příspěvekod radekpaos » 12 years ago

jo, nemám problém s tím to spustit ve wine ani na nějaké win mašině, ale to je pro mne jen obezlička. správa by měla přece fungovat i v browseru a nějaký důvod, proč to najednou nejde, je.
0 x