❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

/ip packing

Návody a problémy s konfigurací.
Besito

/ip packing

Příspěvekod Besito » 19 years ago

Ahoj, zkusil jsem zapnou tohle baleníčko a musím říct, že se mi propustnost zvýšila cca o 70%.... Ale zvýšily se i pingy a to o 100%. Také se vám tak rapidně zvýšila odezva?
0 x

skrebon
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skrebon » 19 years ago

z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)
0 x

Besito

skrebon píše:z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)

Myslim, že ze 7Mb FD na 12 Mb FD...

Ale pingy hrůza... Běžně mám 1-3 ms v klidu a timhle to mám okolo 12ms v klidu...

radši nechci ani vidět pingy při nějakým zatížení.

používal jsem 802.11g na vzdálenost cca 200 metrů
0 x

Besito

budu posilovat tento spoj a použiji 2x P4 3,2 Ghz, 4x úzce směrové antény, 4x CM9... Bude to běhat na 5,8 Ghz... Na 200m by to mohlo proputit docela dobré množství :-)
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

skrebon píše:z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)

Mam dotaz, je mozne nejak rozjet WDSku s nstreme protokolem ?

edit: sorry za ot
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 19 years ago

Besito píše:

Ale pingy hrůza... Běžně mám 1-3 ms v klidu a timhle to mám okolo 12ms v klidu...

Zkousel jsem to ted na wdsce a nepozoroval jsem zadny rozdil, projevi se to nejak pri bandwidth testu ?
0 x

airbilly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod airbilly » 19 years ago

Besito píše:budu posilovat tento spoj a použiji 2x P4 3,2 Ghz, 4x úzce směrové antény, 4x CM9... Bude to běhat na 5,8 Ghz... Na 200m by to mohlo proputit docela dobré množství :-)

Pri 200 metroch, ti moze byt absolutne jedno ci maju anteny 8 alebo 30 percetny uhol a viac ako 8db tam davat je nezmysel, tak ci tak optika by bola lacnejsia,
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK

airbilly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod airbilly » 19 years ago

raven-il píše:
Besito píše:

Zkousel jsem to ted na wdsce a nepozoroval jsem zadny rozdil, projevi se to nejak pri bandwidth testu ?

Keby to mas na 5Ghz tak sa s takymito blbostami nemusis zaoberat. A anteny su fakt lacne.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK