❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ROS 5.14 deauth a spol...
- midnight_man
ROS 5.14 deauth a spol...
Tak zbezne co na to vravite?........bolo to OK, robil som upgrade na 5.20...tam to zacalo robit podobne somariny, tak sme to vratili na 5.14....vysledok vidite.
Spoj celkom chodi, je to Ačko v turbe realne 40mbps tcp prejde ako nič.

0 x
mno.. ja nasazuju vsude v5.17 - vsichni klienti drzi uptime. to ze se klient odpojuje je z 99% bud ruseni a nebo chyba na antenni soustave klienta.
Mam na jednom APcku 2 klienty, kteri maji horsi signal (jeden nejspis spatny gentlebox ze spatnych serii z minula) a druhy je daleko a mam pocit ze tam roste strom... jakmile sem na AP dal zarusenejsi kanal na test, jenom tihle dva se zacali odpojovat - ostatni drzeli uptime normalne.. po preladeni zpet to opet vse drzi...
jinac v turbu na Acku s Nstreme mi spoje chodi bezne cca. 70-80Mbit takze 40 je dost slabota... a je to realny tok...
Mam na jednom APcku 2 klienty, kteri maji horsi signal (jeden nejspis spatny gentlebox ze spatnych serii z minula) a druhy je daleko a mam pocit ze tam roste strom... jakmile sem na AP dal zarusenejsi kanal na test, jenom tihle dva se zacali odpojovat - ostatni drzeli uptime normalne.. po preladeni zpet to opet vse drzi...
jinac v turbu na Acku s Nstreme mi spoje chodi bezne cca. 70-80Mbit takze 40 je dost slabota... a je to realny tok...
0 x
- midnight_man
ccq tam chodi tak 70-100% je tam nejake rusenie ale bohuzial bez spektralu som slepý. Ostatne testujem voci 433AH
takze toho TCP tam vela neprejde...

0 x