❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Dual chain - Multipoint - Jaké rychlosti?

Návody a problémy s konfigurací.
tom-tom

Re: Dual chain - Multipoint - Jaké rychlosti?

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

ukaž, jak k tomu dáváš krabičku
0 x
T-T

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

ja mam s temy cyberbajty docela v pohode zkusenost - pouzivam ale 120° varianty - ty 90° nemam ani jednu...

a to mame na jedne trubce 2x tento sektor + 3x smerovou parabolu s gentleboxem a zadne ruseni mezi zarizenimi nepozoruji...
0 x
Jan Ptáček

asdewq

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

tom-tom: nechal som vyrobit a mam na predaj sadu tienenia pre ubnt (mala) antenu + za tym zaveseny mk v stationbox-s cele je to v kovovom kryte, prototoyp je na svete cakam na prve testovacie vzorky akonahle bude mozem postnut fotku celej tej konstrukcie doraz bol kladeny na jednoduchost pripadneho servisu takze kryt sa da jednoducho vycvaknut, stationbox uplne rovnako ako rocket (jedinou chybickou je ze treba posunut povodny plastovy drziak o par cm bokom koli sirke station boxu.

kto by mal dalej zaujem mam vo vyrobe tiez tieniace plechy na mikrotik sxt v oboch pripadoch je materialom nerez plech ako nahle mi dorazi prva varka spravi sa porovnavaci test, vysledky z praxe samozrejme zverejnim
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Jak moc velký rozdíl bude na 90st ubnt stíněná vs nestíněná? Dávám za ty sektory scame alubox a ikdyž to nezakryje celou anténu, rozdíl tam je znatelný.
Jinak, původně jsem reagoval na "midnight_mana", protože zmínil ubnt sektor a mikrotik, tak mě zajímalo, jestli se s tím někdo jebe tak jako já :)
0 x
T-T

asdewq

Příspěvekod asdewq » 12 years ago

tom-tom chapem ale ked som na ten dotaz videl odpoved nedalo mi nereagovat :)... u mna je to cele pekna skladacka, jedine co treba je navrtat nove diery na skrutky toho original drziaku pretoze stationbox je sirsi a do toho povodneho uchytenia sa to koli drziaku nevmesti. Riesenim by bolo ukecat rf-elements aby robili station box s uchytenim nie uprostred ale vyosenym, druha super zmena by bola keby bol hlinikovy, tym padom by stacil tieniaci plech na antenu a netrebal by vzadu tienit samostatne este aj zariadenie. Bola moznost vyrabat novy drziak alebo posunut ten povodny. Zvolila sa tato moznost. Antena je potom aj nadalej plne pouzitelna aj na ubnt riesenie cize kto by sa rozhodol migrovat k ubnt staci precvaknut station boxa za rocketa a pokracuje sa veselo dalej aj s tienenim.
0 x

martynek

Příspěvekod martynek » 12 years ago

asdewq píše:tom-tom chapem ale ked som na ten dotaz videl odpoved nedalo mi nereagovat :)... u mna je to cele pekna skladacka, jedine co treba je navrtat nove diery na skrutky toho original drziaku pretoze stationbox je sirsi a do toho povodneho uchytenia sa to koli drziaku nevmesti. Riesenim by bolo ukecat rf-elements aby robili station box s uchytenim nie uprostred ale vyosenym, druha super zmena by bola keby bol hlinikovy, tym padom by stacil tieniaci plech na antenu a netrebal by vzadu tienit samostatne este aj zariadenie. Bola moznost vyrabat novy drziak alebo posunut ten povodny. Zvolila sa tato moznost. Antena je potom aj nadalej plne pouzitelna aj na ubnt riesenie cize kto by sa rozhodol migrovat k ubnt staci precvaknut station boxa za rocketa a pokracuje sa veselo dalej aj s tienenim.

na tu vyosenou montáž station boxu na malej sektor dělaj redukci která to posune, někde se už objevila
0 x