Dalibor Toman píše:hapi píše:já vim čim to je. 802.11 na stejným kanálu to spolehlivě zabije. Potýkáme se s tim všude kde nám starnet posadí jeho wifiny na stejnej kanál jako máme mi.
nejakym rusenim je to zpusobene temer zcela jiste. Dokonce jsem jiz na 2 zarizenich videl (klientska strana) mezi namerenymi modulacemi i takove modulace jako 1mbps, 2mbps - a to byl 5Ghz 802.11A/N spoj s NV2 (zatuhlou). Takze ten klient byl asi fakt nejakej zhulenej
Ja to mam na vesnicich, kde jsem uplne sam, takze zadne ruseni se nedeje, kanaly nikdo nemeni a stejne jsou cas od casu vytuhy. Nejvic tuhne omnitik, na kterym visi vietnamci a bordel (nocni klub), je tam slusny provoz, hlavne videa, skype, torrent.
Minuly tyden vytuhl jiny omnitik, ktery mel uptime rok(!) v NV2, tim omnitikem naskenuji pouze 2 jine moje SSID, z toho jeden je PtP spoj k nemu.

byl jsem nucen ho nasadit už uplně na všech sektorech co mám, prostě během asi roku co jsem začal NV2 používat, mi vytuhli postupně uplně všechny sektory. Třeba jen jednou ale vytuhli. Nepomáhá sjednocení verze, nepomáhá vyházení starých RB133, prostě čas od času se v logu u všech sektorů objevují hlášky o vykopávání kliošů.
 byl jsem nucen ho nasadit už uplně na všech sektorech co mám, prostě během asi roku co jsem začal NV2 používat, mi vytuhli postupně uplně všechny sektory. Třeba jen jednou ale vytuhli. Nepomáhá sjednocení verze, nepomáhá vyházení starých RB133, prostě čas od času se v logu u všech sektorů objevují hlášky o vykopávání kliošů.