Příspěvekod patrik_ » 12 years ago
POZN. Na ty autobaterky kluci trochu bacha. U APC350 bych se toho docela bál. Testoval jsem to s APC500... a pokud tomu dáte trochu pokouřit, tak nastává neblahý jev...tomu pětikilu začlo téměř hořet trafo, krásná vůně vypalujícího se šelaku či čeho, lehký kouřový opar a téct plast. Oni soudruzi americký to mají spočítaný tak, že origo baterkou nemůže z hlediska její kapacity dojít k takovému nárůstu teploty uvnitř upsky, ale autobaterka to je jinej bijec. Dokonce jsem udělal jeden prototyp kdy je ta upska vydlabaná z plastů, je to v kovovém boxu s 2x 120mm průběžným větrákem, autobaterkou a nabíječkou na autobaterku..nechal udělat dalších 5takových boxů, nakonec se ukázalo že APC650 to v pohodě dává. Tam jde taky o to, že když někomu od toho blafne půda, tak jsme (kdokoli)v maléru, protože tou modifikací na autobaterku už ztrácíme původní certifikace (podle mého mdlého rozumu), takže sladká malina pro pojišťovnu, nebo nedejbože kdyby se někomu v tom baráku něco stalo, to už bych neunesl pojišťovna nepojišťovna. Nakonec jsme skoro opustili x86 na hlavních sitech, nasadili krabičky a ty meanwelly s vestavěnou nabíječkou + autobaterka... protože tam vypadává elektrika jednou za uherský rok, tak se trakční nevyplatí a když to smrdí tím že bychom byli bez šťávy déle než 6hodin, stejně vybalujeme benzinový agregát a jedeme s ním napájet (máme víc "hlavních site" a jeden agregát). Za dva roky co to tak je jediná závada, vyhnilý jeden port na POE panelu a vystřelená pojistka.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...