❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MK3 a Layer 7 filter

Návody a problémy s konfigurací.
qidoRV

Re: MK3 a Layer 7 filter

Příspěvekod qidoRV » 17 years ago

mashinepistole2 píše:Okrem toho to sice zoznam pridalo ale vedsina Regexp ma dokomolene znaky . Ma sa to tam pridavat nejak inak , nie cez script ?

jo divne znaky to jsou ale funguje to bez problemu, teda az na SkypeOut kterej znackuje data z youtube a podobnych www
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

Nahodil som to a vyzera ze to funguje aj napriek tomu ze su tam divne znaky . Chvala bohu ze to tam netreba davat rucne :lol:
0 x

mashinepistole2

Mne ten skypeout ked som to nahadzoval rucne , filtroval vedsinu http trafiku , hned mi bolo divne ze by cez skype islo tolko dat a este volania na tel . Dal som to off a odrazu slo vsetko cez HTTP .
0 x

belmorfeus

Příspěvekod belmorfeus » 17 years ago

tak ja jsem si nastavil vlastni Layer7 podle webu a odkazu kterej tu kdysi byl, uplne normalne funguje export nechapu proc to resite pres nejakej script, export je v tomhle ohledu rychlejsi a lepsi
0 x

mashinepistole2

Tak ved toto tiez nieje nijak zlozite , spustis script a mas v L7 vsetko . Je to prestne to co som hladal .
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 16 years ago

zdravim
vie mi niekto dat demo pristup k routeru, kde ma riesene L7 filter a priorizaciu? zaujimali by ma kokretne riesenia... hlavne sa mi jedna o detekovanie suborov s priponami napriklad *.rar alebo *.zip. To mi nejako vobec nefungovalo...
Vopre diky
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

to by me tedy zajimalo jak by L7 dedukovalo ze je to soubor .zip to bych rekl ze ani nejde, ale jde poznat ruzne druhy trafiku podle obsahu paketu coz je take fajn.
0 x