Já nějaký import/export vlastně nepotřebuju. Stačí mi údaje ze SNMP, API nebo občas i SSH ale tam si s tím poradím - byť když vidím vlastní kód, tak bych blil.
A pokud někdy musím přenést konfiguraci jinam, tak to dělám napůl ručně, protože sleduji co kde v configu změnili ... Zase tak často to nedělám, aby mě nějaká ta minuta trápila. A ten export je v podstatě můj upravený, jsou z něj vyhozené nepodstatné věci (např. MAC adresy).
Použil takovýto způsob (mě se také moc nelíbí) hlavně proto, že není vázaný nějakými sloupci. A také nemusí moc rozlišovat scripty a nějaké "divné" exporty ... Používat CSV, tak to pořád roste a roste - ale současný způsob umožňuje hodnoty (ty co jsou v defaultu) vynechávat a přitom neovlivňovat hlavičku. Musel by bufferovat, ale teď to prostě sype ven na terminál.
V datech se mezery neobjevují, neboť v takovém případě jsou stringy v uvozovkách.
Fakt hledáš pitomosti.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Do MK nejde vložit skript přes terminál
Re: Do MK nejde vložit skript přes terminál
1 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Pod tímto nickem bývají většinou solidní informace. Tohle se ale nějak nepovedlo. mpcz, 3.aug.2018
0 x
mpcz uvedom si jednu vec ... Ten vystup je stejny, jako je vstup do terminalu ... Maji to sjednocene, stejny zpusob se pouziva v bash, prikazove radce, ...
Chtel bych te videt, kdyby jsi pri pozadavku na zmenu jednoho parametru, pocital stredniky, aby ti to sedelo ... a se zmenou verze by jsi to mel stejne cele blbe, protoze by to bylo jinak. Nejake parametry by ubrali, nejake pridali.
Nesedeli by ti stredniky a cely format, nebo by se to ulozilo, ale totalne blbe ...
Tohle je prehledny univerzalni, tak v tom nehledej kraviny!!!
Pokud s tim neumis pracovat, tak si najmi sekretarku, nebo inteligentniho cloveka a mas to ...
Chtel bych te videt, kdyby jsi pri pozadavku na zmenu jednoho parametru, pocital stredniky, aby ti to sedelo ... a se zmenou verze by jsi to mel stejne cele blbe, protoze by to bylo jinak. Nejake parametry by ubrali, nejake pridali.
Nesedeli by ti stredniky a cely format, nebo by se to ulozilo, ale totalne blbe ...
Pokud s tim neumis pracovat, tak si najmi sekretarku, nebo inteligentniho cloveka a mas to ...
0 x
iTomB píše:mpcz uvedom si jednu vec ... Ten vystup je stejny, jako je vstup do terminalu ... Maji to sjednocene, stejny zpusob se pouziva v bash, prikazove radce, ...
No dyť, toho právě hledám tady. Sekretářku zatím nehledám, tento způsob přepisu se mi nezdá praktický. Ale možná by jsi o ní měl přemýšlet ty, ty hrubky v projevu jsou příšerné. Doufám, že to i-čko neznamená ing., jinak se to samozřejmě dá přehlédnout. mpcz, 4.aug.2018
0 x
On iTomB pravděpodobně myslel, že si toho člověka na vývoj máš zaplatit. Rad jsi tu dostal hodně a pokud chceš celý projekt, tak vytvoř poptávku. Jeden člověk tu v jiném vlákně nabízel své služby jako programátor, tak třeba jeho, místo čekání, že ti někdo na fóru napíše kompletní program zdarma všetně veškerých kontrol.
0 x
Timto koncim jake koliv rady tobe ... protoze muj cas je drazsi, nez snaha pomoci ti zde, ktera je jen vyhazovana ...
Chces neco? Uc se, snaz se ... NIKDO TI TU OTROKA DELAT NEBUDE!!!
Ty me nadavas za i/y, ktere ja tu neresim, ale hromada lidi ti tu nadava, ze jsi se asi minul povolanim ... Tva inteligence neodpovida tomu, co delas ... Mel by jsi jit mozna k lopate, tam by se to srovnalo.
Chces neco? Uc se, snaz se ... NIKDO TI TU OTROKA DELAT NEBUDE!!!
Ty me nadavas za i/y, ktere ja tu neresim, ale hromada lidi ti tu nadava, ze jsi se asi minul povolanim ... Tva inteligence neodpovida tomu, co delas ... Mel by jsi jit mozna k lopate, tam by se to srovnalo.
0 x