ping s parametrem -l 1055 (na windows) zvukarmiso píše: Zaujimalo by ma ako si sa tam dostal ? Mám pod. problém.
Kde se dá přijít na tento trick mimo pohledu zpětně do firewallu?
ping s parametrem -l 1055 (na windows) zvukarmiso píše: Zaujimalo by ma ako si sa tam dostal ? Mám pod. problém.
mpcz píše:petr21 píše:byla tam něco kolem 2 měsíců.. upgrade jsem udělal i změnu hesla a název účtu. Jinak se to stalo někdy přes noc. Protože jsem včera přesměrovával porty. Věčinou se přihlašuji přes ssh, ale winbox mam povolený. Heslo neuhodl mam firewall 5 pokusů a na jeden den zablokovaný.
Obecně vzato, heslo nemusel uhodnout zde, ale někde jinde. Není žádná vyjímka, že je heslo stejné pro několik / mnoho strojů. mpcz, 22.5.2018
Kód: Vybrat vše
*) winbox - added bridge Fast Forward statistics counters;
*) winbox - allow to specify "any" as wireless "access-list" interface;
*) winbox - fixed "/ip dhcp-server network set dns-none" parameter;
*) winbox - fixed bridge port MAC learning parameter values;
*) winbox - show "Switch" menu on cAP ac devices;
*) winbox - show correct "Switch" menus on CRS328-24P-4S+;
ludvik píše:Fajn ... nebudu se ptát jak debil, ale na plná ústa: kde se píše o novém winboxu a dalších úpravách z hlediska bezpečnosti v nové RC verzi?
Valda píše:Zdravím Vás, u dvou Mikrotiků u zákazníků se včera objevili DNS (přepsáno místo DNS providera) Setkali jste se s tím někdo?
mpcz píše:Zdravím, taky se mi zablokoval jeden router s veřejkou a pozdravem ve firewalu. Prohlídl jsem i okolní a ve 2. SXT jsem našel ve files soubor:
backup.jpg
datum je včerejší. Nejsem si vědom, že bych tam něco podnikal. Všude byla 6.42.1. Na WAN portu 8291 klid. mpcz, 1.jun.2018