❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mikrotik nepustí ven PPTP VPN

Návody a problémy s konfigurací.
net.work
Kontaktovat uživatele:

Re: Mikrotik nepustí ven PPTP VPN

Příspěvekod net.work » 12 years ago

vzdyt je to uplne jasne podle logu... Nekdo Ti to ocaroval (magic - a za tim je zaklinadlo) :D :D
Jinac zkousel si to rebootnout?
0 x
Jan Ptáček

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Někde po cestě se změnila/přibyla/podělala NATka. Bez helperu v conntracku to totiž v podstatě nefunguje.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 12 years ago

ludvik píše:Někde po cestě se změnila/přibyla/podělala NATka. Bez helperu v conntracku to totiž v podstatě nefunguje.

aneb Tvůj ISP přes noc změnil nějakou krabici :)
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Warcz

Příspěvekod Warcz » 12 years ago

Rebootoval jsem to 3x je to 3G modem O2, který je píchnuty do RB711UA. Nikdy jsem s tím neměl problém a najednou jak když utne. VPN do Brna, Ostravy, Prahy. Nikam se to nespojí. Firewall je odpojeny, v NATu je jenom maškaráda.
0 x

Warcz

Příspěvekod Warcz » 12 years ago

a teď se to spojilo. cely den to nefunguje a večer bez jedineho rebootu to jede...
0 x

Sentello

Příspěvekod Sentello » 12 years ago

:D
0 x