všechno je blbost. Dělaly jsme si tady u nás průzkum a naprostá většina lidí neví co je Mbit takže žádaji 8Mbit a víc za malou cenu jak jsou zblbnutý z reklam a žádaji to. Ve finále si koupí nejlevnější linku. Latence je nazajímá a skype nebo voip nezajímá už vůbec když je konstatnní spoždění. Hráčů je pár, většinou lidi chtěji jenom rychle serfit za malí prachy. Máme několik týpků co odešly jenom kvůli tomu, že konkurence má o 10,- levnější linku. Agregaci neřeší nikdo ze zákazníků, oni neví co to je. Volaji že stahujou a jede jim to polovinou, co jim na to může člověk říct? Že jsou blbý? Ano, lidi daji dost na reference známích, ale pokud se mi nikdo neozve že chce připojit za tu vysokou cenu, nebudou žádný reference. S novými cenami co máme asi 3 měsíce, jsme i v týhle blbý době nachytali 30 lidí za 2 měsíce což je víc než předtim za půl roku takže to asi má svůj význam. Cena je při rozhodování na prvnim místě. Člověk nebude dávat o 50kč měsíčně víc za stejnou linku. Jasně že na to přijde v čem vězí těch 50,- ale už podepsal smlouvu na 2 roky s konkurencí a je tu velká šance, že u ní zůstane i po těch 2 letech.
Všimli jste si, že i dneska se tučně platí i za 512kbps který maji na 2 roky a platěji za ní třeba i 500,- protože je drží smlouva?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
802.11n jak nastavit
hapi píše:všechno je blbost. Dělaly jsme si tady u nás průzkum a naprostá většina lidí neví co je Mbit takže žádaji 8Mbit a víc za malou cenu jak jsou zblbnutý z reklam a žádaji to. Ve finále si koupí nejlevnější linku. Latence je nazajímá a skype nebo voip nezajímá už vůbec když je konstatnní spoždění. Hráčů je pár, většinou lidi chtěji jenom rychle serfit za malí prachy. Máme několik týpků co odešly jenom kvůli tomu, že konkurence má o 10,- levnější linku. Agregaci neřeší nikdo ze zákazníků, oni neví co to je. Volaji že stahujou a jede jim to polovinou, co jim na to může člověk říct? Že jsou blbý? Ano, lidi daji dost na reference známích, ale pokud se mi nikdo neozve že chce připojit za tu vysokou cenu, nebudou žádný reference. S novými cenami co máme asi 3 měsíce, jsme i v týhle blbý době nachytali 30 lidí za 2 měsíce což je víc než předtim za půl roku takže to asi má svůj význam. Cena je při rozhodování na prvnim místě. Člověk nebude dávat o 50kč měsíčně víc za stejnou linku. Jasně že na to přijde v čem vězí těch 50,- ale už podepsal smlouvu na 2 roky s konkurencí a je tu velká šance, že u ní zůstane i po těch 2 letech.
Všimli jste si, že i dneska se tučně platí i za 512kbps který maji na 2 roky a platěji za ní třeba i 500,- protože je drží smlouva?
Mluvis mi z duse.
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
net.work píše:se jim musi prinejmensim sekat youtube (takovy amatersky ukazatel dobreho internetu)![]()
na to sou, aspon moji klienti, hodne haklivi
Pravdu mas! Je jedno, jestli laguje hra, je jedno, jestli se seka VoIP, ale chran Buh, pokud se zacne sekat YouTube a nebo jeste hur.. nejde Facebook

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
no, a tento týden youtube zapnulo fullHD videa takže jestli budou někteří chytřejší a zapnout si to, stačí jenom jednou, youtube si to zapamatuje, tak to bude krásných 3.5MBit toku pro video a to bude teprve maso.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků