❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Asymetrie NSTREME dual
-
Jaaa uz neviem co je na chuja , ale nechapem preco cez sietovku nejde Bt FD , svetko je v poriadku 98mbps , ked stestuje kazdy smer osobyte ale akonahle Btest ide FD , tak je richlost 98/7mbps skusal som jeden smer orezat na 50mbps tak to islo 50/7mbps . Ako potom moze nstreme2 chodit fullduplex , ked uz na sietovke je to na ....
Uz ma s toho chyta maximalna zufalost , ked vidim ako to ide . Co moze robyt tieto haluze .

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
mashinepistole2 píše:Jaaa uz neviem co je na chuja , ale nechapem preco cez sietovku nejde Bt FD , svetko je v poriadku 98mbps , ked stestuje kazdy smer osobyte ale akonahle Btest ide FD , tak je richlost 98/7mbps skusal som jeden smer orezat na 50mbps tak to islo 50/7mbps . Ako potom moze nstreme2 chodit fullduplex , ked uz na sietovke je to na ....Uz ma s toho chyta maximalna zufalost , ked vidim ako to ide . Co moze robyt tieto haluze .
tak to lol, ne? 98Mbit?? to mas 5GHz Turbo?

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
mashinepistole2 píše:Jaaa uz neviem co je na chuja , ale nechapem preco cez sietovku nejde Bt FD , svetko je v poriadku 98mbps , ked stestuje kazdy smer osobyte ale akonahle Btest ide FD , tak je richlost 98/7mbps skusal som jeden smer orezat na 50mbps tak to islo 50/7mbps . Ako potom moze nstreme2 chodit fullduplex , ked uz na sietovke je to na ....Uz ma s toho chyta maximalna zufalost , ked vidim ako to ide . Co moze robyt tieto haluze .
co máš na obou stranách za komply? 100Mbit fd je dost záhul na CPU, vygenerovat takový traffic může jen výkonný stroj, pokud zkoušíš btest mezi dvěma routery po ethernetu....
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:mashinepistole2 píše:Jaaa uz neviem co je na chuja , ale nechapem preco cez sietovku nejde Bt FD , svetko je v poriadku 98mbps , ked stestuje kazdy smer osobyte ale akonahle Btest ide FD , tak je richlost 98/7mbps skusal som jeden smer orezat na 50mbps tak to islo 50/7mbps . Ako potom moze nstreme2 chodit fullduplex , ked uz na sietovke je to na ....Uz ma s toho chyta maximalna zufalost , ked vidim ako to ide . Co moze robyt tieto haluze .
co máš na obou stranách za komply? 100Mbit fd je dost záhul na CPU, vygenerovat takový traffic může jen výkonný stroj, pokud zkoušíš btest mezi dvěma routery po ethernetu....
spis me zajima jak na linkove rychlosti 54Mbit, udelas 98Mbit...trosku sci-fi, ne?
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:sub_zero píše:spis me zajima jak na linkove rychlosti 54Mbit, udelas 98Mbit...trosku sci-fi, ne?
psal že mu to nejde ani na síovce, pochopil sem to tak že zkoušel po ethernetu mezi dvěma routery propustnost, nikde ani slovo o wifi
no to teda nevim...nam udelaji dva MT pres gigabitovej port cca 890Mbit jednou stranou a cca 400Mbit FD, CPU PIV 3.4GHz. Zkus jiny sitovky (3COM, Marvell)
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
-
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
mashinepistole2 píše:Tak tak , myslel som kabel 100mbps. Je mi to divne preco to furt aj na sietovke ide nerovnomerne . Skusal som v Bteste nastavit aj generovanie mensej prevadzky, tak to islo 20/7mbps .
vazne zkus vymenit ty sitovky..vsadim se, ze tam mas nejaky Realteky, vid?

napr:
Kód: Vybrat vše
http://www.optima.cz/product.php?productid=53550&cat=67&
Naposledy upravil(a) sub_zero dne 08 Nov 2007 16:18, celkem upraveno 1 x.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
-
-
- Kontaktovat uživatele:
mashinepistole2 píše:Tak tak , myslel som kabel 100mbps. Je mi to divne preco to furt aj na sietovke ide nerovnomerne . Skusal som v Bteste nastavit aj generovanie mensej prevadzky, tak to islo 20/7mbps .
A nebude tu rychlost spíše omezovat výkon toho druhého CPU?BT je na testování takových toků docela nešikovný.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Grunt_Mich_An píše:mashinepistole2 píše:Tak tak , myslel som kabel 100mbps. Je mi to divne preco to furt aj na sietovke ide nerovnomerne . Skusal som v Bteste nastavit aj generovanie mensej prevadzky, tak to islo 20/7mbps .
A nebude tu rychlost spíše omezovat výkon toho druhého CPU?BT je na testování takových toků docela nešikovný.
je pravda, ze jsem nikdy nedelal BT test mezi masinama, ktery meli nejak zvlast odlisny CPU...pri takovym trafficu se nevyplati setrit na Celeru...

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák