❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nstreme odozva

Návody a problémy s konfigurací.
net.work
Kontaktovat uživatele:

Re: Nstreme odozva

Příspěvekod net.work » 16 years ago

ja proste nechapu co to tady porad resite... mas vadny kus/mozna vadna serie.. jak sem psal mam jich cca. 10 a zadny problem ani se signalem ani s propustnosti nic....
antenu reklamuj....
0 x
Jan Ptáček

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 16 years ago

Leeonek píše:Ono záleží kolik od toho shopu bereš, pokud tam vemeš 2 antény za půl roku, nemůžeš chtít aby ti to vymněnili, taky bych tě poslal někam, ale zase pokud sou rozumní a anténa je fakt šmejd, vyměnit by ti to mohli. Nemyslím si že mám nějaké extra obraty, spíš se počítám mezi malé ryby ale ve svém shopu tak dvacku měsíčně nechám, pak nemám problém s výměnami antén které nejedou tak jak mají. Ikdyž občas něco testuju, stejně se vrátím k odzkoušenému, protože uplně všude platí už odedávna pořekadlo LACINÉ, 2X PLACENÉ.

No zobral som od nich veci za zhruba 40litrov , ak niesu kkti, tak to vymenia . Alebo uz odnich v zivote nic nezoberiem . Co je to za firma , pisal som im mail a ziadna odpoved . Ked som potreboval nieco k objednavke dodatocne dohodi , pisal som im mail ziadna odpoved .
Naposledy upravil(a) mashinepistole2 dne 17 Jan 2009 21:47, celkem upraveno 1 x.
0 x

mashinepistole2

net.work píše:ja proste nechapu co to tady porad resite... mas vadny kus/mozna vadna serie.. jak sem psal mam jich cca. 10 a zadny problem ani se signalem ani s propustnosti nic....
antenu reklamuj....

To aj urobim , len som nechcel, aby my polslali spet anteny, ktore budu tiez vadne , preto som im napisal ze ich chcem vymenit za ine a rozdiel ceny doplatit . Nemienim travit dasie 2 tyzdne po stoziaroch .
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

pokud je mas jeste v zaruce, tak ti je za 30 dni poslou zpet, nebo ti poslou nove ty same .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

reset píše:pokud je mas jeste v zaruce, tak ti je za 30 dni poslou zpet, nebo ti poslou nove ty same .

Pokud si koncový uživatel ale pokud máš živnosťák, vztahují se na tebe trošku jiné podmínky, každý shop je má (měl by mít) uveřejněné
0 x

mashinepistole2

reset píše:pokud je mas jeste v zaruce, tak ti je za 30 dni poslou zpet, nebo ti poslou nove ty same .
Nemam ich este ani mesiac .
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

soooc píše:
BIGG píše:
hapi píše:nemám to sice nějak ověřený ale tady http://www.volny.cz/cb16/psv.htm to viději jinak.

koukal jsem na to.. ale ta tabulka je nějaká divná....
nicméně jsme zabředli někam jinak než je potřeba :D
Ale ten měřák je super že ? :lol: .... já ho chci.... asi řeknu http://www.dopisjeziskovi.cz/ možná bude, když budu hodný :lol:

Tabulka PSV - http://telefon.unas.cz/wifi.htm

no tak vidíš, při PSV 2 je přenosový výkon 89% takže 11% se ztratí. Je to i v tý tvý tabulce.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mashinepistole2

Takze dneska prisiel mail z wifiaspa ze anteny vymenia .
0 x

cin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cin » 16 years ago

NO dnes som postavil novy spoj.
Pouzil som :
RB433AH
CM11
JRC24 Extrem
Zdroje 24V 130W

Spoj mi da cca 14 Mbit HD bez nstreme.
Odozva nezatazeneho spoja 0,5 - 1 ms

Ked som zapol nstreme (nie dual)
odozva je 1 - 20 ms ping sa rozlieta :(
Prepustnost stupne na 27Mbit

Nrveiem cim to je ze ten ping sa tak rozlieta asi je to protokolom nstreme:(

Vam sa to chova inac ci aj vam ping lieta?
Ake priepustnosti dosahujete Vy?
0 x

mashinepistole2

Skus zregulovat vykon , ako tu uz niekto pisal a ja som sa o tom tiez presvedcil , tak ked mas dve karty v 433AH v 5G a vykon na default tak sa rusia .
0 x

cin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cin » 16 years ago

No pohral som sa z tym a nepomohlo :(
Prikladam obrazok pingov a ako je chytena linka
Linku mam zafixovanu na 36/36 Mbit

Karty mam v mode bridbe a client nemoze to byt este tym?
Přílohy
linka2.png
(104.48 KiB) Staženo 795 x
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

proč tam máš vnitřní kanál? Jestli to máš venku tak antény nejsou dělaný na tenhle spodek pásma a navíc to neni na ven. Taky mě zaráží, že máš Noise Floor na -93dBm což takhle vysoký nemám nikde. Spíš mám všude okolo -97dBm. A nefixoval bych rychlost. Na tenhle signál by to mělo ject i na 54Mbit.

Taky mě napadlo, že to může dělat nějakej breezenet nebo canopa co hopsá po pásmu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

Ty anteny zdaleka nejsou tak presne ladene ale je to dost +- takze tyhle dolni pasma jsou v pohode, nezaznamenal jsem zadny rozdil az na to ze je na nich trochu min konkurencnich AP nez nahore, FIXnout neni od veci jak to zacne prepinat je to spatne, pokud je signal pod -60 100/100 tak fixni klidne 54+6, pak preamble short, HW retries snizit nekde 1-5 vic ne to se mi neosvedcilo na NS, nemit zbytecne vysoky TX pak to chyta ruzne odrazy a je to spis horsi nez lepsi a pritom jaky je bordel v eteru i na 5g nejake poskoceni odezvy na 10-20 bez zateze je normalni.
0 x

mashinepistole2

A nebude to vtom ze ked sa prida na kartach vykon, tak ich rbcko nestaci napajat . U cm11 je zname ze maju vysoku spotrebu , mozno to pri cm11 nestiha aj ked sa tx vykon zreguluje . Mne tiez tako pingy lietali a ako sa to zregulovalo stupla rychlost na 39mbps a ping sa ustalil . Mozno ze su cm11 take zrave ze zregulovanie nestaci . Mne sice lietolo aj ccq kadejako , spravalo sa to tak ze pri bteste skocila rychlost na 39mbps a potom padla dole na 23 a 10 a aj ccq skakalo kadejako .
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

kdyby nestacilo napajeni tak by to delalo vetsi problemy treba se to zaseklo atd. Proste se to rusi, chyta to vlastni odrazy atd. I proto je tam ta moznost TX snizit.
0 x