❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nstreme odozva

Návody a problémy s konfigurací.
mashinepistole2

Re: Nstreme odozva

Příspěvekod mashinepistole2 » 16 years ago

Maxik píše:Moc se mi nezda ze by se menilo PSW s teplotou, jedine co bych bral je, ze pokud neni utesnena tak se to mohlo uvnitr rosit coz by se mohlo projevit tak jak jak jste tu psali, nechtel bych vedet jake PSW maji nektere anteny i pri normalni teplote hlavne pak vsesmerovky :)

Utesnene je to dobre , voda sa tam dostat nemoze a konektor na antene je samozrejme utestneny vulkanizacnou paskou . Podla mna hlinikova doska deformuje plosny spoj na ktorom je vyleptaky ziaric . Ked sa znizi teplota, tak sa ten plech zmrstuje a deformuje plosak .
Naposledy upravil(a) mashinepistole2 dne 16 Jan 2009 22:18, celkem upraveno 1 x.
0 x

level

Příspěvekod level » 16 years ago

bude to neco kolem anteny Straightcore GWP-207-217 to delaji taky (nektere kousky) jak klesne okolni teplota pod -8 tak jsou hluchy nenaskenujou zadnou sit
upraveno
tak to dela i tento vyrobek : http://zcomax.inshop.cz/inshop/scripts/ ... 8&Level=98
0 x

mashinepistole2

Tak u tychto interline23 paneliek to robi preto ze su dost velke a cim vedsi je plech tym viac sa to deformuje pri zmene teploty , pri tych malych to az tak nepoznat .
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 16 years ago

Ja techto 23dBi interline panelek mam asi 10ks a nemam s nimi jedinny problem... minuly tyden tu bylo -16°C a anteny jeli stale stejne.....
0 x
Jan Ptáček

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 16 years ago

taky se mi moc nezda ze by nejaka dilatace ovlivnila parametry tak ze by to nechytlo nic, zmena o nekolik % budiz ale ne vic. Spis bych veril ze se nizka teplota nelibi elektronice tusim ze rb532 nektere revize zlobily v extremnim mraze a treba i nektere radia.
0 x

mashinepistole2

Hat paani neviem, ale po vymene za JRC sa signal drzi . Zatial bolo len -3 ale predtym bolo poznat ked sa oteplilo z +2C na +4C . Teraz sa signal drzi v podstate rovnaky .
0 x

mashinepistole2

BIGG píše:
mashinepistole2 píše:Tak u tychto interline23 paneliek to robi preto ze su dost velke a cim vedsi je plech tym viac sa to deformuje pri zmene teploty , pri tych malych to az tak nepoznat .

:roll: to je blbost

Tak podla teba co to mze sposobovat ?
0 x

mashinepistole2

net.work píše:Ja techto 23dBi interline panelek mam asi 10ks a nemam s nimi jedinny problem... minuly tyden tu bylo -16°C a anteny jeli stale stejne.....

Tak mozno je to nejaka vadna seria, ale mne to robia vsetky co dosli z wifiaspa . Skusal si Btest pri -16? Jeden spoj drzal signal pomerne stabilne , ale pri -10 priepustnost padla z 25mbps na nieco okolo 5mbps .
Naposledy upravil(a) mashinepistole2 dne 17 Jan 2009 16:54, celkem upraveno 1 x.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

no stačí vědět že to vyráběji poláci, to mluví za vše.

S tim PSV máš pravdu ale nevrací se polovina zpátky, je to asi 10% ale i to stačí aby to zničilo kartu a je to i tak dost těch 10%. Prostě PSV i nad 1.5 je tak ještě na hranici ale raději je nepoužívám. Na bodech určitě ne. Vyplatí se mít nizký PSV i za cenu připlatit si za anténu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mashinepistole2

Ci uz je to roztaznostou alebo nie su to anteny urcene na vonkajsie pouzitie a ked nepracuju spravne v takom prostredí na aké sú určené . Podla mna sú nefunkcné . Vratim im anteny spet , nech poslu za ne JRC , tie sice tiez niesu nijaky zazrak , ale takketo haluze nerobia .
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

nemám to sice nějak ověřený ale tady http://www.volny.cz/cb16/psv.htm to viději jinak.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

LT.CLOUD

Příspěvekod LT.CLOUD » 16 years ago

ELBOXRF jsou taky poláci.
Kuchnul jsem jednu 14dBi Interline panelku na 2,4GHz.
Těsnění dobré, leptaný plošnák (na tlusté desce) + upraven proti oxidaci, N konektor má těsnění, zadní strana 2mm hliník.
Nebude poblém s RB které ,,vymrznou,,?
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 16 years ago

BIGG píše:
hapi píše:nemám to sice nějak ověřený ale tady http://www.volny.cz/cb16/psv.htm to viději jinak.

koukal jsem na to.. ale ta tabulka je nějaká divná....
nicméně jsme zabředli někam jinak než je potřeba :D
Ale ten měřák je super že ? :lol: .... já ho chci.... asi řeknu http://www.dopisjeziskovi.cz/ možná bude, když budu hodný :lol:

Tabulka PSV - http://telefon.unas.cz/wifi.htm
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

mashinepistole2

BIGG píše:Na uznatelnou reklamaci bych to neviděl, protože tě na to prodávající a výrobce upozornil

Kde ma vyrobca upozornil na to ze antena v zime nefunguje ? Ako to tento vyrok od teba nejak nechapem . :?
0 x

mashinepistole2

LT.CLOUD píše:ELBOXRF jsou taky poláci.
Kuchnul jsem jednu 14dBi Interline panelku na 2,4GHz.
Těsnění dobré, leptaný plošnák (na tlusté desce) + upraven proti oxidaci, N konektor má těsnění, zadní strana 2mm hliník.
Nebude poblém s RB které ,,vymrznou,,?

Problem z RB tam nieje , skusal som viacero RBciek a bez vysledku . Tie anteny v chladnom prostredi stracaju parametre , JRC nieje ziadna extra antena ale signal si drzi .
0 x