❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Použití DUDE s Mikrotikem

Návody a problémy s konfigurací.
mira_mo

Re: Použití DUDE s Mikrotikem

Příspěvekod mira_mo » 17 years ago

já mám linux a tam není nabídka přidat zařízení po kliku pravým tlačítkem na ploše.
0 x

mira_mo

Příspěvekod mira_mo » 17 years ago

já používám linux a po kliku pravým nemám volbu přidat zařízení.
0 x

travel21

Příspěvekod travel21 » 17 years ago

Robert píše:travel21 sa pytal na ZABBIX,
je to celkom pekny monitorovaci system, historiu monitorovania kresli do grafov, da sa vyuzit snmp, alebo jednoduche pingy, kontroly dostupnosti portov, ....
moznosti je vela, vsetko sa da relativne jednoducho nakonfigurovat
viac info na http://www.zabbix.com

Nevite nekdo jestli dělají distribuci Zabix pro platformu Windows ??
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 17 years ago

travel21 píše:Nevite nekdo jestli dělají distribuci Zabix pro platformu Windows ??

distribuci zabbix? tak tu jsem jeste nevidel ;-) ale pokud myslis aplikaci zabbix ta existuje pouze pro linux, stranky zabbixu by ti jiste rekli vice.

chapu to tak ze si chces nainstalovat zabbix na win masine aby jsi si s tim mohl hrat? ja osobne pouzivam VIRTUAL PC od mikrosoftu (zdarma) a v nem mam nainstalovanej DEBIAN (bez GUI) a v nem si zkousim vsechny tyto linuxove programky, vyhodu to ma tu, ze mam kopii image virtualniho disku toho debianu a kdyz neco pokazim nebo proste potrebuji zacit znovu, tak ji jen obnovim a jedu dal. a kdyz to mam opravdu vyzkousene a jsem rozhodnuty to pouzit, pak to plesknu na velky linuxovy stroj co mam v siti. samozrejme existuji i jine emulatory, vmware napr.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...