❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nespravedlnost shaperu

Návody a problémy s konfigurací.
pepulis

Re: Nespravedlnost shaperu

Příspěvekod pepulis » 14 years ago

Moľačok píše:Dá sa povedať, že je to len testovací router, pracuje sa na ňom a ešte nie je v ostrom provoze a klienti to vedia :-) . Ďakujem ti za napomenutie ohľadom Limit At, až teraz som si všimol, že som to prešvihol. A ešte k tomu, že nepoužívam ani jednu mozgovú bunku... Všetko som sa snažil nastaviť sám pomocou logiky a nemám v pláne od niekoho niečo kopírovať, len pochopiť ako isté nastavenia fungujú a s toho si vytvoriť svoju vlastnú konfiguráciu ktorá mi bude vyhovovať. Nemusíš ma hneď zbuzerovať...

To co je dulezite je taky, aby nadrazeny parent nejel nikdy naplno - to znamena hlavni parent mas nstaveny na 1024, tak podparenty nastav treba na 896k (treba) - ber to jako priklad...
0 x

Moľačok
antispam: Ano

Příspěvekod Moľačok » 14 years ago

Takže, mam to hotové tak, ako som to chcel, hlavne vďaka za Maxikovo a Hapiho demo, veľmi mi pomohli a dik za rady :-) Dúfam, že mi to teraz už bude bežať korektne.
0 x