napo píše:no.. po upgrade sa nestalo vobec nic... stale to nejde.. neviete niekto v com by este mohol byt zadrhel?
Jak se dostanu domu, mrknu na to.
Dejvas píše:Zdarec,
koukal jsem na to nastaveni zmen si v ip - adres
interface z lan na BRIDGE lan_wan u kterého máš přiřazený ip rozsah 192.168.1.1/24
Nemáš totiž přiřazený IP rozsah BRIDGE ale pouze interface lan což je špatně.
Dejvas
Hallo píše:Ještě drobnost...Nemají ostatní na síti zaplej firewall ??A v Firewall/ NAT bych upravil tu maskaradu na chain srcnat out interface Internet action masquerade.
napo píše:no SUPER!!! takze cely problem bol v nastaveni maskarady.. akonahle som nastavil maskaradu podla navodu od Hallo vsetko sa rozbehlo a funguje to bezchybne!!! dakujem vam vstkym ktory ste mi pomohli s riesenim mojho problemu!!! este raz DIK MOC!!!
soooc píše:napo píše:no SUPER!!! takze cely problem bol v nastaveni maskarady.. akonahle som nastavil maskaradu podla navodu od Hallo vsetko sa rozbehlo a funguje to bezchybne!!! dakujem vam vstkym ktory ste mi pomohli s riesenim mojho problemu!!! este raz DIK MOC!!!
Jedno doporuceni - to gcko, co pouzivas na apcku ti hodne skace ... v bcku to bude behat lip, stejne je gcko v etheru pekny hnus
Hallo píše:Myslel tim zmenit nastaveni bezdratu z 2,4-B/G na B.Ale pokud sem viděl spravne nabizis lidem rychlosti kolem 2Mbit,takze kdybi se pripojilo vic naraz tak by asi 10mbit nestacil.Ja bych doplnil ještě žebych fixnul rychlost tak na 36 nebo 48 Mbit aby se to porad neprepinalo a nezvedalo to tim ping jinak nemas zac