tak si odpovim sam
/interface wireless> edit value-name=hide-ssid
number: wlan1
a tam prepisu na yes a ulozit.
tot vse
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Skryte SSID u NV2
Az mi panove z CTU zazvoni na firme a reknou, ze "AnalniMasakr" je moje SSID, tak se k tomu proste a jednoduse priznam
a budu se dozadovat jak k tomu vlastne prisli.. jinak 5.21 NV2 a polozka hide ssid tu je porad

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Bohus píše:tak si odpovim sam
tot vse
A to funguje jo? Není to jen nějaký bug který to dovolí nastavit ale ssid je stále vidět?
0 x
honzam píše:Bohus píše:tak si odpovim sam
tot vse
A to funguje jo? Není to jen nějaký bug který to dovolí nastavit ale ssid je stále vidět?
Zdravím,
taky by mě to zajímalo, a kromě toho: nevysílá se náhodou SSID při nějaké příležitosti i v komunikaci klient / AP i uvnitř paketů? Neboli, není možné SSID vyčíst z odposlechnuté komunikace? I při šifrovaném provozu není šifrované úplně vše.
mpcz, 21/01/2014
0 x
co ja vim, tak ssid ti prozradi pripojeny klient
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Bohus píše:tak si odpovim sam
tot vse
Mám tam yes a rozhodně to ssid neskrývá, alespoň v 5.25 ne.
0 x
T-T
to je jasný když ta funkce je pro ostatní mody. To že se to skreje při zvolení nv2 má svůj důvod. Protože to pro NV2 nefunguje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
kdyz dam print nastaveni tak je tam hide-ssid=yes ale stejne je videt takze to nemaka.
0 x
hapi píše:to je jasný když ta funkce je pro ostatní mody. To že se to skreje při zvolení nv2 má svůj důvod. Protože to pro NV2 nefunguje.
Zdravím,
a jaký prosím?
Děkuji, mpcz, 21/01/2014
0 x
nstreme a 802.11
0 x
hapi píše:nstreme a 802.11
Zdravím,
zkusím se zeptat jinak: jaký je technický důvod, že u NV2 nelze skrýt SSID, kdežto u jiných módů to je v pohodě? Je to jen nedodělávka/opomenutí SW nebo tomu něco po technické stránce vadí?
Děkuji, mpcz 22/01/2014
0 x
jo takhle, tten důvod že se to skreje je že to v nv2 nefunguje. A proč to nefunguje nikdo neví. Asi se na to prostě vysraly. Na druhou stranu takový APčko vidí pouze jiný zařízení který podporuje NV2.
0 x