❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
2x SXT + RB600 bonding
Re: 2x SXT + RB600 bonding
s linkou chycenou na 54/130 se může stavět na hlavu a stejně to nepude víc.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
mozna by si mel nastudovat jak funguje bonding a sxt na 1.6 km no to jsou veci, na 200m mozna..
0 x
Dost casto se tu zminuje SXT na velkou vzdalenost nejede.... nejvzdalenejsi mam na 2,5km , neni to sice ve meste, ale pali tam kdekdo cimkoliv a jede v pohode.
Vytahnu z toho sice jen 20M, protoze AP neni dualni ajede to jen v 802 , ale potrebuji tam jen 10M takze za mne 100% spokojenost (kdyz nepocitam POE injektory)
Vytahnu z toho sice jen 20M, protoze AP neni dualni ajede to jen v 802 , ale potrebuji tam jen 10M takze za mne 100% spokojenost (kdyz nepocitam POE injektory)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
jaky mate vykony na tech 1,6 a 2km ? typuji ze default...nejvzdalenejsi sxt proti sektoru mam cca. 64/64 & 68/68, cca. 600m , tak bud mirim do prdele, nebo stoji za hovno sektor ktery je na AP nebo nevim
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nepomohla vymena anteny a RB na ap, u klienta som tie sxt zrusil a vyskusal dupl. jirous 24 s rb711. signal -53/-51 dBm, ale s BT tcp random po 30s je priemer 17Mbit na tu RB600 za tym.
cez den nechcem moc babrat s nastaveniami na AP, tak skusim vecer znovu vsetky frekv. a nv2/nstream.
cez den nechcem moc babrat s nastaveniami na AP, tak skusim vecer znovu vsetky frekv. a nv2/nstream.
0 x
nemozem. keby mozem, dam. NEMOZEM. potrebujem jednoducho Point-Multipoint stabilny spoj. vpodstate mozme debatu ukoncit, tema bola na bonding dvoch SXT na ten isty sektor, to ste mi povedali ze je hlupost:)
moj problem je niekde v sustave, neviem zatial kde, musim hladat dalej.
tak ma napadlo este, mam vedla toho sektoru duplex natoceny proti tomu klientovi...pokusny. ale tam to je tiez nic moc - signal je takisto vyborny, ale priepustnost toho spoja je mizerna. Moze taketo nieco sposobovat omrznuta konstrukcia na ktorej su anteny umiestnene? Pripadne omrznute stromy na kopci ze by robili nejaky taky odraz? Uz trosku hadam, lebo ma vela veci nenapada.
moj problem je niekde v sustave, neviem zatial kde, musim hladat dalej.
tak ma napadlo este, mam vedla toho sektoru duplex natoceny proti tomu klientovi...pokusny. ale tam to je tiez nic moc - signal je takisto vyborny, ale priepustnost toho spoja je mizerna. Moze taketo nieco sposobovat omrznuta konstrukcia na ktorej su anteny umiestnene? Pripadne omrznute stromy na kopci ze by robili nejaky taky odraz? Uz trosku hadam, lebo ma vela veci nenapada.
0 x