❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mikrotik zákaz P2P

Návody a problémy s konfigurací.
tommatrix

Mikrotik zákaz P2P

Příspěvekod tommatrix » 18 years ago

Dobrý den, může mi někdo poradit jak v mikrotiku ÚPNĚ ZAKÁZAT P2P sítě ??? S mikrotikem začínám a p2p mě dost otravuji. Děkuji za rady.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

tommatrix píše:Dobrý den, může mi někdo poradit jak v mikrotiku ÚPNĚ ZAKÁZAT P2P sítě ??? S mikrotikem začínám a p2p mě dost otravuji. Děkuji za rady.

Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????
0 x

knedlik
antispam: Ano

Příspěvekod knedlik » 18 years ago

pepulis píše:Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????

Dobrá odpověï :D ... Vůbec se divím, že na takovou otázku ještě někdo odpovídá.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

knedlik píše:
pepulis píše:Jo ja ti poradim, nauc se pouzivat tlacitko search. To snad pujde i bez navodu ne????

Dobrá odpověï :D ... Vůbec se divím, že na takovou otázku ještě někdo odpovídá.

No ja bych ani neodpovidal, na radu dotazu se radeji ani nedivam, kdyz vidim nadpis, ale nedalo mi to a musel jsem. Neberte to spatne, ale tohle forum se ubira cestou 10 tek opakujicich se temat, coz je pak moc spatne prehledne.
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Mikrotik toho nejak strasne vela nerozpozna , tak sa asi neda hovorit o uplnom zablokovani P2P.
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 18 years ago

Jak? no pokud možno už na Doubravě na routru, a když ne tam tak se domluvit s avonetem, určitě tam má něco na styl NetEnforceru. My ho používáme a neni jediný problém. Na něčem jako wrap atp. si s p2p moc neužiješ chce to nějaký slušný počítač a dá se to i shapovat
0 x