❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak nastavit CM9

Návody a problémy s konfigurací.
doktor
Kontaktovat uživatele:

Jak nastavit CM9

Příspěvekod doktor » 18 years ago

Nevite nekdo jak vynutit nastaveni karty v modu AP aby je pouzila treba jen rychlost 11MB. Kdyz nastavim configured a jen 11MB a 1MB tak si apecka stejne nastavi co chteji a tim rozhazuji latence na ap.
0 x

doktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod doktor » 18 years ago

uz jsem to zjistil, respektive nejlepsi nastaveni je default
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

doktor píše:uz jsem to zjistil, respektive nejlepsi nastaveni je default

Nastaveni default jsou vsechny rychlosti. Pokud chces nastavit rychlost pouze 11 Mbit musis v zalozce Data rate zatrhnout polozku configured a tam zvolit pouze 11.
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

pepulis píše:

Nastaveni default jsou vsechny rychlosti. Pokud chces nastavit rychlost pouze 11 Mbit musis v zalozce Data rate zatrhnout polozku configured a tam zvolit pouze 11.

No data Rates asi nestačí ne? Co support rates? Ten se musí taky nějak zaškrtnout..
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 18 years ago

soucez píše:
pepulis píše:

No data Rates asi nestačí ne? Co support rates? Ten se musí taky nějak zaškrtnout..

Ja psal o moznosti kde se to nastavuje = zalozka data rates :-))))
0 x