❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

LOG na WEB rozhraní

Návody a problémy s konfigurací.
soucez
Kontaktovat uživatele:

LOG na WEB rozhraní

Příspěvekod soucez » 19 years ago

Dá se nějak zpřístupnit Log když se přihlásím do MikroTika přes WEB rozhraní?
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 19 years ago

soucez píše:Dá se nějak zpřístupnit Log když se přihlásím do MikroTika přes WEB rozhraní?

neco takovyho jsem taky potreboval, ale podle toho co jsem vycet, tak ne.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

jahoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jahoo » 19 years ago

Lze to pres winbox zobrazovat v logu. Ale pouze do restartu, když to ukádáš do RAMky, jinak se to musí ukládat na flash pamě, ale to se zase kurví flashka. Takze je stejne lepsi to ukaldat na vzdalene PC
0 x

jahoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jahoo » 19 years ago

Lze to pres winbox zobrazovat v logu. Ale pouze do restartu, když to ukádáš do RAMky, jinak se to musí ukládat na flash pamě, ale to se zase kurví flashka. Takze je stejne lepsi to ukaldat na vzdalene PC
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 19 years ago

jahoo píše:Lze to pres winbox zobrazovat v logu. Ale pouze do restartu, když to ukádáš do RAMky, jinak se to musí ukládat na flash pamě, ale to se zase kurví flashka. Takze je stejne lepsi to ukaldat na vzdalene PC

A jde pomocí remote fce v loggingu udělat to aby to posílalo LOGy na IP z veřejného rozsahu? Zkrátka aby mi mikrotik který je jinde na veřejné IP aby poslal logy na veřejnou IP kde je jinej mikrotik a ten by ten port směroval na PCčko kde mi běží sbírání logu z jiného mikrotika?
0 x

brouk666

Příspěvekod brouk666 » 19 years ago

soucez píše:
jahoo píše:Lze to pres winbox zobrazovat v logu. Ale pouze do restartu, když to ukádáš do RAMky, jinak se to musí ukládat na flash pamě, ale to se zase kurví flashka. Takze je stejne lepsi to ukaldat na vzdalene PC

A jde pomocí remote fce v loggingu udělat to aby to posílalo LOGy na IP z veřejného rozsahu? Zkrátka aby mi mikrotik který je jinde na veřejné IP aby poslal logy na veřejnou IP kde je jinej mikrotik a ten by ten port směroval na PCčko kde mi běží sbírání logu z jiného mikrotika?

u remote logingu jde nastavit IP a port takze to neni problem smerovat kamkoliv.
0 x