❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

nefunkční spoj

Návody a problémy s konfigurací.
mira_mo

nefunkční spoj

Příspěvekod mira_mo » 13 years ago

Zdravím, dnes jsem byl připojit zákazníka. Klientská jednotka = GentleUnit 711N s firware 5.8. Připojuje se k AP s RB433 AH se stejným firware. Jsou na něm již tři klienti a bez problémů. Spoj jel asi 30 minut a pak se to rozpojilo a už ho nelze připojit. Při skenování jsou všechny dostupná AP viditelná. Nastavení je - protokol nv2 + šifrování. nestalo se někomu něco podobného? Nastavení jsem zkoušel různě měnit včetně vypnutí šifrování.
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

Predpokladam, ze se ti nelze pripojit na APcko, ktere ti normalne jede.
Me se stalo asi po pul roce u jednoho zakaznika to same, scan OK pripojeni neslo a RB711MMCX lehce cvakala, byla na reklamaci a vymenili ji.
Asi vadna WiFi nebo vadny MMCX konektor, ale to spise ne, protoze se to stalo az po pul roce.
Bacha u vsech RB711 bez pripojene anteny lehce odpalis vystup.
0 x

mira_mo

já vím, že bez připojené antény odpálím vstupy, proto jsem ji také měl zapnul až po připojení antény. Asi je to jasné, pošlu to na reklamaci. Díky za zprávu.
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

Cvaka ti v tom pri zaple WiFi?
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

nebude to špatný TX signál jak tady už řešíme? Pokud seš dál od AP tak se nepřipojíš vůbec
viewtopic.php?f=7&t=8233
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 13 years ago

honzam píše:nebude to špatný TX signál jak tady už řešíme? Pokud seš dál od AP tak se nepřipojíš vůbec
viewtopic.php?f=7&t=8233

V duchu dnesnej doby, ja by som to tiez typoval.
0 x

mira_mo

tak nevím, ale změnil jsem kanál na AP a ono se to po čase chytlo a běží to od rána bez výpadku. Tak to nechápu. Ostatní klienti co jsou na tom ap normálně jeli a tomuto vadil kanál. Přitom všichni klienti na tomto AP jsou takřka vedle sebe max 100m rozdíl.
0 x