❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mikrotik se nespojí s KOZUMI v 802.11n
Re: Mikrotik se nespojí s KOZUMI v 802.11n
Já mám R52n-M a R52Hn a v logu se neobjeví nic. Tam bude problém už někde na fyzické vrstvě. MT se prostě dovnitř moc nehodí.
0 x
-
Majklik píše:
Kdy jsi to ověřoval naposledy? Tohle, co píšeš, jsem si také vyzkoušel o tvrdil před časem, řekněmě rok a víc zpět. Ze srandy jsem vytáhl to stejné před 3 týdny a nevím proč, ale vše co jsem zkoušel, tak jelo naprosto OK v Nkovým režimu.
naposledy ověřováno v červenci, když jsem si koupil notebook s N wifi. Je tam sice jen ta nejdebilnější karta co mohla být, ani 5GHZ to neumí - nějaká Intel 1000. Nko ještě nemám moc vyzkoušený, protože jedinej N hardware co mám je ten notebook, RB433 s R52hN kartou a VDSL modem/router Comtrend, kterej umí Lite N. S tím RB ten notebook vůbec nefungoval...jako ano, spojí se to, ale jede to naprosto strašně. S VDSL to jelo reálných 90megabitů a krásně stabilně. Tak teď nevím, jestli se nemá ráda ta síťovka s tím RB nebo je problém jetě jinde, ale vím, že jsem nad tím strávil spoustu času při ladění výkonů, ACK timeoutů a podobných věcí, ale pokaždý to bylo naprosto nepoužitelný. Teď mi to jede jen v B/G a to valí v pohodě. Kdybys měl konkrétně nějakej tip, co tam nastavit, tak může testnout s nejnovějším ROS, ale moc tomu šancí nedávám.
0 x