❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
/ip packing
/ip packing
Ahoj, zkusil jsem zapnou tohle baleníčko a musím říct, že se mi propustnost zvýšila cca o 70%.... Ale zvýšily se i pingy a to o 100%. Také se vám tak rapidně zvýšila odezva?
0 x
skrebon píše:z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)
Myslim, že ze 7Mb FD na 12 Mb FD...
Ale pingy hrůza... Běžně mám 1-3 ms v klidu a timhle to mám okolo 12ms v klidu...
radši nechci ani vidět pingy při nějakým zatížení.
používal jsem 802.11g na vzdálenost cca 200 metrů
0 x
Besito píše:skrebon píše:z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)
Ale pingy hrůza... Běžně mám 1-3 ms v klidu a timhle to mám okolo 12ms v klidu...
Zkousel jsem to ted na wdsce a nepozoroval jsem zadny rozdil, projevi se to nejak pri bandwidth testu ?
0 x
Besito píše:budu posilovat tento spoj a použiji 2x P4 3,2 Ghz, 4x úzce směrové antény, 4x CM9... Bude to běhat na 5,8 Ghz... Na 200m by to mohlo proputit docela dobré množství
Pri 200 metroch, ti moze byt absolutne jedno ci maju anteny 8 alebo 30 percetny uhol a viac ako 8db tam davat je nezmysel, tak ci tak optika by bola lacnejsia,
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK
raven-il píše:Besito píše:skrebon píše:z kolko na kolko sa zvysila priepustnost ? zajima ma to. zatial nam dostatocne posluzil nstreme (nie dual)
Zkousel jsem to ted na wdsce a nepozoroval jsem zadny rozdil, projevi se to nejak pri bandwidth testu ?
Keby to mas na 5Ghz tak sa s takymito blbostami nemusis zaoberat. A anteny su fakt lacne.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK