❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Presmerovanie na 10s a potom naspet na zadanu adresu
Presmerovanie na 10s a potom naspet na zadanu adresu
Chcel som sa opitat ci by bolo mozne aby som zadal neaku adresu (priklad http://www.zoznam.sk) ale najprv by mikrotik presmeroval na moju stranku (stranka na 1 pc v sieti) a po priblizne 10s by to nahodilo naspet tu adresu ktoru chcel spustit (ci ze http://www.zoznam.sk ).Chcel by som aby to robilo po otvoreni kazdej novej stranky alebo kliknuti na hociaky odkaz na stranke takze pri vytvoreni kazdeho noveho spojenia...Diky za rady.Ak to nieje mozne pls aspon nieco podobne potrebujem to na zobrazenie stranky neplaticov.
0 x
1) vymejslis blbosti
2) presmerovani se tu resilo, prohledej si forum
2) presmerovani se tu resilo, prohledej si forum
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Ja som si to uz presiel.presmerovanie neplaticov tu bolo ale nebolo to riesene cez takyto system.ak by sa to niekomu podarilo takto spustit tak by to pouzilo viac ludi s tohoto fora
0 x
takove veci co popisujes umi hotspot, ale nenapada me zadny zpusob, jak to implementovat.
Kdyz je nekdo neplatic, tak ma byt presmerovan trvale, zadne blbosti nevymyslet ...
Kdyz je nekdo neplatic, tak ma byt presmerovan trvale, zadne blbosti nevymyslet ...
0 x
No mne sa tato myslienka ties paci...
naproti tomu trvale presmerovanie na nejaku stranku je dost silna kava.. kolegovi tu ide zjavne o zneprijemnenie surfovania ale nie aby to uplne obmedzil... zrejme predpoklada ze zakaznik zaplati a ked mu net nepojde vobec tak asi nebude velmi chciet zaplatit....
ale myslim si ze nejde o to ci tu niekto vymysla blbosti ale o to ze ako to urobit...
ten hot-spot to naozaj robi.. ulozi povodne pozadovanu stranku do nejakej premennej presmeruje to inam a po urcitej udalosti (prihlasenie) to smeruje na povodnu stranku...
ako na to???
dik za rady...
naproti tomu trvale presmerovanie na nejaku stranku je dost silna kava.. kolegovi tu ide zjavne o zneprijemnenie surfovania ale nie aby to uplne obmedzil... zrejme predpoklada ze zakaznik zaplati a ked mu net nepojde vobec tak asi nebude velmi chciet zaplatit....
ale myslim si ze nejde o to ci tu niekto vymysla blbosti ale o to ze ako to urobit...
ten hot-spot to naozaj robi.. ulozi povodne pozadovanu stranku do nejakej premennej presmeruje to inam a po urcitej udalosti (prihlasenie) to smeruje na povodnu stranku...
ako na to???
dik za rady...
0 x
Taky si myslim, ze je pro neplatice vetsi pruda, kdyz to chvili jde a chvili ne, nez ze to nejde vubec. Ja to mam, ze minutu jim to nejde a zobrazuje se stranka o tom, ze nemaji zaplaceno a pak 5 minut net normalne slape. Na puvodne pozadovanou stranka se to nesmeruje samo, musi stisknout F5, ale to by se asi dalo poresit automatickym reloadem stranky, mozna... Daval jsem sem scripty jak pro 2.9.xx tak 3.xx
0 x
Krabík píše:Taky si myslim, ze je pro neplatice vetsi pruda, kdyz to chvili jde a chvili ne, nez ze to nejde vubec. Ja to mam, ze minutu jim to nejde a zobrazuje se stranka o tom, ze nemaji zaplaceno a pak 5 minut net normalne slape. Na puvodne pozadovanou stranka se to nesmeruje samo, musi stisknout F5, ale to by se asi dalo poresit automatickym reloadem stranky, mozna... Daval jsem sem scripty jak pro 2.9.xx tak 3.xx
Kde su tie skripty? neako ich nemozem najst. Diik za info
0 x
Presmerovani se tady resilo uz snad 100x. Nejlepsi varianta je udelat si adress list, kktery bude pojmenovany napr. neplatic. Do nej nahazet IP adresy neplaticu a v NATu si udelat presmerovani napr. na web server, kde je ulozena stranka s obsahem. V NATu pod zalozkou advanced je parametr random, kterym se nastavuje, jak casto presmerovat uzivatele na dany server (ip + port). Pokud nastavym 99, je to trvale presmerovani.
0 x