mam MK RB433 a wifi karty MK R52N-m antena napojena pigtailom - kabel dlhí 20cm s koncovkou RSMA female, Anténa panelová MaxLink 15dBi 2, 4GHz, 5m kabel...
ako mam prosim Vas nastaviť kartu aby som naplno využil jej vykon ? teda čo všetko nastaviť na karte v časti Wireless a a TX power ?
možno zbytočne založena TEMA ale fakt neviem ako to ma byť presne nastavene .
Dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ako by mala byť spravne nastavena wifi karta
Kdyby existoval navod na nastaveni vsech karet, tak se clovek nemusi drbat s ladenim spoje a doladovani klientu.--.. Ne vzdy znamena ze vetsi vysilaci vykon ze to nejlepsi!
0 x
- midnight_man
vie mi teda niekto pomoct s nastavenim ? ? ? alebo aspom par veci vysvetliť čo znamenaju ? pripadne najdem niekde deajelny popis konfiguracie kde budu popisane kt. nastavenie čo znamena ? v prilohe prikladam označene červenou zatvorkou čo by som rad vedel. (som začiatočnik nie profik) dik
- Přílohy
-
- mk3.jpg (152.35 KiB) Zobrazeno 3779 x
-
- mk2.jpg (97.96 KiB) Zobrazeno 3779 x
Naposledy upravil(a) Iwanp dne 25 Sep 2011 09:24, celkem upraveno 1 x.
0 x
a ešte 3
- Přílohy
-
- mk6.jpg (54.62 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- mk5.jpg (77.64 KiB) Zobrazeno 3778 x
-
- mk4.jpg (85.61 KiB) Zobrazeno 3778 x
0 x
lukasdj píše:Kdyby existoval navod na nastaveni vsech karet, tak se clovek nemusi drbat s ladenim spoje a doladovani klientu.--.. Ne vzdy znamena ze vetsi vysilaci vykon ze to nejlepsi!
Tak s tim vykonem souhlasim ... nedavno sem byl u klineta co byl u konkurence a ze mu to od nich nejede a zlobi a ze uz si s tim nevedi rady, klientovi nakukali ze mu tamvadej stromy ze uz moc vyrostly a at jde teda jinam ... .... vlezu do tika signaly -90 ale vykon nahulenej na 30 .... stahnul sem to na 12 a hle signal byl -76 a jelo to jedna basen .... ale co budu klinetovi vykladat .. natocil sem ho k sobe poladil a uz ho vracet nebudu , kdyz sou lamy co to honej brutal prehulenou kartou jejich chyba

0 x
to je sice pekne ale prečo je to tak že či v Antenna Gain nastavim 3 - 30 stale je uroven signalu rovnaka ? ved ked to dam na 3 aspom neajaku zmenu by som očakaval, či sa mylim ? Vyzera to ako keby ta regulacia vykonu nefungovala...
0 x
protože si viděl manuál z rychlíku.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:protože si viděl manuál z rychlíku.
Zklameli jakykoliv postup zkuste precist manual ci navod k pouziti

0 x
super, a v ktorom navode to je ? keby som ho mal tak sem nepišem
0 x
najde sa tu niekto čo mi to pomože nastaviť a trocha aj vysvetli ?
0 x
- midnight_man
když votevřeš winbox tak tam je položka manual... co chceš víc?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik