Ahoj všem,
mam takovy problém s wds point to point spojem. Pouzivam pro tento spoj RB711 level 3 v modu bridge na obou stranách. Ve WDS volbě mám na obou stranach možnost dynamic. Ve volbe bridge mam tyto porty eth1 a jiz navazane wds1. Stavá se mi, že se wds1 v bridgi se wds1 rozpoji nevim proc a tim padem je spoj nefukcni. Bezi mi přesto transparentně všechen provoz vč. VLAN. Nevite jak to wds1 nastavit tak, aby nepadalo nebo aby se zpět navazalo korektně ?
Děkuji
max
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WDSko
- midnight_man
nikto sme učení s neba nespadli hh,
strana AP:
nastavis bridge, WDS dynamic a default bridge
strana ST:
station WDS
GL
strana AP:
nastavis bridge, WDS dynamic a default bridge
strana ST:
station WDS

GL
0 x
Ahoj,
dekuji vsem za rady opravdu mi to pomohlo a hlavne to jede
.
Mam jeste jednu takovou otazku. Wifi routery ud Ausu typ 500 umelji jak CMDA modemy tak i u wifi tzv. hybridni mod, ktery byl popsan jako
AP kombinace s WDS. Nastaveni bylo pouze vazano na MAC adresu protejsi strany. Ted nevim zda Mikrotik mam nejakou takovou to moznost jako Asus.
Ptam kvuli mozne kombinaci Asus vc. Mikrotik.
Jinak jested jednou moc diky za radu s Wds.
Diky
max
dekuji vsem za rady opravdu mi to pomohlo a hlavne to jede

Mam jeste jednu takovou otazku. Wifi routery ud Ausu typ 500 umelji jak CMDA modemy tak i u wifi tzv. hybridni mod, ktery byl popsan jako
AP kombinace s WDS. Nastaveni bylo pouze vazano na MAC adresu protejsi strany. Ted nevim zda Mikrotik mam nejakou takovou to moznost jako Asus.
Ptam kvuli mozne kombinaci Asus vc. Mikrotik.
Jinak jested jednou moc diky za radu s Wds.
Diky
max
0 x
opět tě odkážu na manuál a nějakej klacek aby jsi se měl čim mlátit do hlavy. Všechno to tam je popsaný. Teď dokonce už modně na http://wiki.mikrotik.com
RTFM
od čeho myslíš že je u WDS položka static.
RTFM

od čeho myslíš že je u WDS položka static.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man