❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPS alternativa - Meranie napatia RB a monitoring

Návody a problémy s konfigurací.
cancel
antispam: Ano

UPS alternativa - Meranie napatia RB a monitoring

Příspěvekod cancel » 14 years ago

pozeral resp. skusal niekto z vas toto? :

Kód: Vybrat vše

http://tandem.ck.ua/ups_mtm-eng.php

rozmyslam, ze to objednam, cena by bola 28$ / kus + postovne, pri vacsom odbere zlava.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Jako hezký a ne až tak drahý- ikdyž něco si veme pošta a od 1.4.2011 taky DPH (nad 22Euro počítáno včetně pošty). Kdybych si tu fičuru vyloženě umanul tak bych po tom asi šáhnul, takhle mě bohatě stačí nějaké obstarožní 2.4GHz radio před AD-55B nebo UPSkou jako signalizace výpadku elektriky SMSkou na mobil. Protože ve výsledku mě zajímá že to tam 2-3min nejede, než kolik má ta UPSka(baterky) do konce,pač tam stejně +/- musím zajet/obvolat co se děje... .
0 x

Kaja

Příspěvekod Kaja » 14 years ago

Vypada to fakt slusne.
Pokud by se nekdo rozhodl nejake kusy dovezt, mel bych zajem.

K.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

přesně takovejhle kousek mám skoro hotovej na stole.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

2,4kové rádio máš další zařízení navíc, zabere to nějaké místo v bedně, dále k němu potřebuješ zdroj a nějak to zapojit napřímo na 220V, tzn. ideálně zásuvku do bedny. Teda pokud Ti není jedno jak to po otevření uvnitř vypadá a že na tebe po otevření bedny vyhřeznou věci které je tam pak problém nacpat ;)

Tenhle bazmek mi přijde jako trochu lepší řešení
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Ano máš pravdu, dobře si vzpomínám jak taková zmeť APček vypadala před pár lety. Teď když je tam v GEWISce AD-55B + RB750 (nemá ani seriák:) ) jedna trojzásuvka a dvě baterky, tak je tam najednou i vcelku dost místa takže jedno malé černé 2.4 C@CC se tam v pohodě vejde a to i když tam budou dvě RB750(UP:)) a nějaký ten switchík k tomu. O venkovním racku ani nemluvě - tam spíš UPSku. Pokud by mi šlo o přehlednost tak víc pomůže kabeláži RB750UP než jedno ušetřené radijko navíc... .

Heh, tak mě napadá že ta RB750UP bude do těch cca 2měsíců s měřením napětí asi fakt lepší řešení a cenově to o tolik moc dráž oproti tomu seriaku nevyjde:) . Hold jak jsem říkal RB750UP ideálmí pro UBNTisty:)) .
0 x

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 14 years ago

a co SDS-Micro od onlinetechnology ? má to přímo ethernet tak by to nemuselo být tak kostrbaté jak toto.. a přemluvit to aby to mimo jiné fungovalo jako UPS je jen otázka skriptu
0 x