Chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte nějaké dokumenty o MK.
Našel jsem na webu např. bakalářskou práci: Využití speciálního operačního systému
„MikroTik RouterOS“ v sítích lokálních ISP. (Suprově popsané základní věci o routrování atd.)
Nemátě někdo podobné dokumenty? Nejlépe česky.
Zde jsem našel další práce ale nedostanu se k nim. http://theses.cz/vyhledavani/?search=mikrotik
Děkuji
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Sháním návody, diplomové práce, dokumenty o MK.
Jsem autorem jedné z diplomových prací. Bohužel, pokud nejsi členem akademické obce, nemáš možnost se k pracem dostat. Můžu vědět, k jakému účelu práci potřebuješ?
0 x
Ja bych taky poprosil o nějaké materiály...
ja bych to využil jen na zdokonalení znalostí...
díky za info
ja bych to využil jen na zdokonalení znalostí...
díky za info
0 x
Ve většině případů vůbec nechápu takovéto tajnosti. Už jenom proto, že jakýkoliv akademik, student, či obdobná osoba je placena z našich daní. Dokážu pochopit tajnosti do vyřízení patentu (řekněme na antivirotikum, nebo stroj na šití čepic z nanovláken), ale rozhodně ne pro tyto jím podobné práce. Nechám si to ovšem vysvětlit. Ale neslibuji, že to pochopím.
fabinek1 píše:Jsem autorem jedné z diplomových prací. Bohužel, pokud nejsi členem akademické obce, nemáš možnost se k pracem dostat. Můžu vědět, k jakému účelu práci potřebuješ?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Mně nevadí, že někdo tu diplomku bude číst, od toho tu je, ale jenom pokud si ji chce někdo přečíst, musí být členem akademické obce - zkrz přístupy. Nic víc, nic míň.
0 x
Jsem říkal, že nepochopím
Nejsem a asi už nikdy nebudu členem akademické obce ... Škoda, čtu rád.

fabinek1 píše:Mně nevadí, že někdo tu diplomku bude číst, od toho tu je, ale jenom pokud si ji chce někdo přečíst, musí být členem akademické obce - zkrz přístupy. Nic víc, nic míň.
0 x
Ber to jako třeba vojenský tajemství, to je taky placený z našich daní 

0 x
Já když zadám jméno s titulem do Googlu a název práce tak první odkaz je hned na moji Diplomku... VUT - FEKT
0 x
ono to stačí do google zadat obecně
diplomová práce mikrotik
diplomová práce mikrotik
0 x
-
Tyjo to jsem ani netušil že se dá psát diplomka na tohle....se musím kouknout, taky jmse na FEKTu (ale teprvv prvák)
0 x
Tak v tuto chvíli seď nad Matikou kterou typuju, že máš tak zitra nebo pozitří 
Ja studoval energetiku, takže jsem psal o něčem uplně jiném, ale myslim že by se to dalo minimálně na bakalářku pokud pujdeš na TLI

Ja studoval energetiku, takže jsem psal o něčem uplně jiném, ale myslim že by se to dalo minimálně na bakalářku pokud pujdeš na TLI
0 x