❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

2 poskytovatelé připojení

Návody a problémy s konfigurací.
LittleBoy007
antispam: Ano

2 poskytovatelé připojení

Příspěvekod LittleBoy007 » 15 years ago

Ahoj jsem začátečník v nastavování Mikrotiku, sice jsem ho tak nějak zhruba nastavil ale pořád to není ono. Mohl by mi prosím někdo udělat nějaký support, abych se v tom naučil trošku chodit? :) Mám 2 poskytovatele a potřebuju aby mezi nimi Mikrotik přepínal, když jeden vypadne a navíc mi přes Zyxel ADSL router neběhá SIP. Pokud by jste si na mě udělali někdo chvilku, byl bych moc rád. Předem děkuji :)
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 15 years ago

Dalsi pi*a co neumi hledat! To uz je fakt moc...
0 x

cup

Příspěvekod cup » 15 years ago

proč tak sprostě?lze to určitě zdělit i slušně
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 15 years ago

cup píše:proč tak sprostě?lze to určitě zdělit i slušně

Je videt, ze jsi tu na foru moc kratkou dobu, jinak by jsi me chapal!
0 x

LittleBoy007

Příspěvekod LittleBoy007 » 15 years ago

Já jsem hledal ale nenašel :?
0 x

sirelektro

Příspěvekod sirelektro » 14 years ago

Mám trochu větší síť cca 400lidí a mám ji rozdělenou na dvě sítě.Jednu větší s konektivitou 20Mb a menší s konektivitou 10Mb, už se mi je povedlo propojit, ale potřebuji používat v případě nutnosti obě konektivity sloučené. Jak to mám nastavit v tiku, tunel už mám i maškarádu ,ale jak sloučit GW v jednu to nevím.

Dík za radu
0 x
IT, Správce WIFI Internet Tynec.net

mato1

Příspěvekod mato1 » 14 years ago

sirelektro píše:Mám trochu větší síť cca 400lidí a mám ji rozdělenou na dvě sítě.Jednu větší s konektivitou 20Mb a menší s konektivitou 10Mb, už se mi je povedlo propojit, ale potřebuji používat v případě nutnosti obě konektivity sloučené. Jak to mám nastavit v tiku, tunel už mám i maškarádu ,ale jak sloučit GW v jednu to nevím.

Dík za radu

riesil som nieco podobne nedavno... skus pozriet moje starsie prispevky.
jednoducho povedane, musis si routing markom oznacit traffic a pustit to cez route table cez jednu branu a vsetko ostatne pojde cez default branu.
0 x