❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Web proxy - blokování online radií ve flashplayeru

Návody a problémy s konfigurací.
Machca

Web proxy - blokování online radií ve flashplayeru

Příspěvekod Machca » 15 years ago

Dobrý den,
potřeboval bych poradit zdali jde MT /ip/webproxy nějak zablokovat online přehrávače jako například http://www.frekvence1.cz, abych nemusel blokovat celou stránku nebo flash obsah v ní, ale jen ten stream ?
0 x
Machča
Všechno jde, jen dřevěná koza a malý děti něchtěj jít.

Jasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jasio » 15 years ago

Zajimalo by mne z jakeho duvodu je treba blokovat online radia?
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 15 years ago

Ze by zacinajici ISP co nema na konektivitu... :wink:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

a to by ho radiovej stream nějak brzdil? Co takhle večerní koukání na youtube? To je nášup.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 15 years ago

A nebo taky nejakej admin ve firme, co ma nastarosti 30 pocitacu a za nema 30BFU. Za internet maji nejakej 4Mbit nebo hure nejake potrhle adsl:) Vsichni si samozrejmne pousti radia a nadavaji, proc jim ten internet jde tak pomalu... :-D (Jen tak smýšlím.)
0 x

Machca

Ne opravdu s Mk nejsem začátečník, jen jsem převzal jednu firmu a mam za úkol omezit provoz v síti. Ano je to malá firma. Je tam Mikrotik a nechtějí investovat do stroje na kterém by běžel proxy server. Tak proč nevyužít webproxy, vyřešil jsem to nicméně se mi zdá dosti hrubé tohle řešení, proto jsem sem napsal dotázek, jestli by někdo neměl lepší nápad nežli já.
0 x
Machča

Machca

Jo blokování rádii je nápad ředitele firmy, aby to jeho zaměstnance nerozptylovalo při práci
0 x
Machča

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

No...nezdá se mě žeby se daly zablokovat všechny stánky s blbinama,radiem a videem,to je nadlidský úkol.To už je jednodušší povolit jen nějaký konkrétní a ostatní bloknout...U nás na firmě to admini řeší blokací netu,oni si to pak lidi rozmyslí kam na netu vlést když pak musí u nadřízeného podat vysvětlení co dělaly tam a tam...
0 x

Machca

nadlidský úkol to opravdu není mám to zablokováno stylem v dst host mám slova :play ; :stream ; :radio. potom v path mám jednotlivé soubory, myslel jsem jestli někdo nemá třeba skript co by mi to usnadnil
0 x
Machča