❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Propustnost RB532A s WDS
Propustnost RB532A s WDS
Mam spoj s RB532A s MK 4.10 s kartami Atheros AR5211a. Nataveno je dynamic WDS bridge <---> station wds a nastaveno sifrovani WPA2 AES. Kdyz taham data pres PC tak RB ukazuje vytizeni cpu cca 90procent a soucet rychlosti obema smery nepresahuje 10Mbit/sec. Je to problem MK 4.10 a pomohl by downgrade dejme tomu na 3.10 nebo je zakopanej pes jinde?
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
chyba je jinde protože i nejpomalejší RB532 tedy na 266MHz dá víc a RB532A byla tušim 400MHz verze takže by měla dát určitě víc. Dá se protahnout 20Mbit bych řek.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
10Mbit da i 133 se s175Mhz takze 532A by mela tech 20 dat, nechapu proc si nekdo na starej mips da experimentalni 4.6, mel jsem na 133 nejvys 3.10 kde bylo znat zvyseni rychlosti na bridge vys bych nikdy nesel spise na 2.9.50
0 x
Tech 10Mbit na RB133 s MK3.30 potvrzuju. WDS jede na 3.X verzi vyrazne lepe.
Ty RB532 jsem s MK4.x uz koupil, problem je, ze jsou uz namontovany na ponekud spatne pristupnym miste a tudiz v pripade nepovedeneho downgrade mam docela problem. WRAP s 266MHz procesorem se stejnyma kartama a sifrovanim delal skoro 20Mbit, takze je me to divne.
Ty RB532 jsem s MK4.x uz koupil, problem je, ze jsou uz namontovany na ponekud spatne pristupnym miste a tudiz v pripade nepovedeneho downgrade mam docela problem. WRAP s 266MHz procesorem se stejnyma kartama a sifrovanim delal skoro 20Mbit, takze je me to divne.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
větší číslo = víc adidas
0 x
- migell
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
I se starým ROS jsem v routované síti nedosáhl více jak 12-ti Mbps. Na MT nebyla žádná pravidla ani nic podobného. A nataktováno jsem to měl na 266MHz i na 333MHz. Přetaktováním jsem způsobil akorát záseky. Zřejmě špatný kousek a nebo chyba mezi klávesnicí a židlí.
0 x
Rád pomůžu a něco se přiučím ...
tak bude chyba jinde a verze co jede nad 266Mhz možná byla jenom RB532r5. Tak či tak je to dneska zařízení k ničemu.
0 x
My ty 532a (400Mhz) s MKv3.30 stahujem a nechavame je jen pro hotSPOTY. Sice nemuzu vylozene rici ze jsou spany, ale evidujeme na nich nejvice problemu.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam