Zdravim, znenadani mi prestalo fungovat na rb433ah ve winboxu na WLAN adapteru (r52) SCAN, FREQ. USAGE, ALIGN, SNIFF, SNOOPER atd.
Celou dobu fungovalo v pořádku. Zkousel jsem i update winboxu z 2.2.14 na 2.2.15 a 2.2.16
Cim by to mohlo byt ? Dik
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Winbox ovladani wlan
-
-
No tak pořád nic. Zkoušel jsem update 433AH 3.10 na 3.30 ale se stejným výsledkem.
Nesetkal se s tím někdo ? Bude vadná karta ? Všechno jinač funguje perfektně.
U každé funkce to vždy napíš " ERROR {názef funkce} mot running"
Nesetkal se s tím někdo ? Bude vadná karta ? Všechno jinač funguje perfektně.
U každé funkce to vždy napíš " ERROR {názef funkce} mot running"
0 x
RB433AH 3.30 + R52, RB750, RB411AR, RB411AR+R52H
tohle mi dělal RB433 s verzí 4.5 když bal novej a já se nakonektil přes MAC, WLANy nešly ovládat, všechno bylo zpomalený, jen se mi podařilo nastavit IP a pak jsem se přes ni připojil a už to bylo OK, kupoval jsem jich najednou 5 a dělaly to všechny.
0 x
-
No ale mě to před tím normálně fungovalo. Konektnout se přes MAC nejde protože to mám na střeše a připojuji se na to přes wifi a IP adresu.
Každopádně balíčky mám asi všechny ok.

Každopádně balíčky mám asi všechny ok.

0 x
RB433AH 3.30 + R52, RB750, RB411AR, RB411AR+R52H
nějak nevim co tu řešíte. Vyhod 4.5 a dej tam 4.10. pak proveď reset do defaultu a znova to nastav. Opovaž se použít backup. A nezapomeň aktualizovat bios v routerboardu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků