Mám problém se simple queue - zachytává mi pouze upload, download mi nezachytává. Zajímavé je, že u některých mi zachytává i download, ale špatně, jen málo. Napadá někoho čím by to mohlo být? Někde jsem se tu dočetl radu, že fronta default-small by to mohla způsobovat, ale to nefunguje.
Mám to na 433AH s 4.9.
Pokud bude potřeba dám demo.
Dík za rady
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Simple Queue - jede pouze upload
Tento problem som mal na RB800, ale u QT. Upload fungoval dobre a download nesiel vobec. Stalo sa mi to po prechode z 4.3 na 4.6 verziu. Downgrade na 4.3 a opat ide.
0 x
Niesom ISP, iba clovek co ma zalubu v lamani ludskych moznosti. 

Ve verzi to nebude - měl jsem tam 3.30 a dělalo to to samý. 4.9 tam chci nechat kvůli DNS (mám 2 providery a tak se mi hodí více DNS když spadne spojení).
Chybu čekám, že mám nějak v manglu něco přemandlováno tak že to SQ nechytí. Netuší někdo jak se toho dá docílit? To by mi podle mě mohlo pomoci najít chybu...
Chybu čekám, že mám nějak v manglu něco přemandlováno tak že to SQ nechytí. Netuší někdo jak se toho dá docílit? To by mi podle mě mohlo pomoci najít chybu...
0 x
Jára
jarapa píše:Ve verzi to nebude - měl jsem tam 3.30 a dělalo to to samý. 4.9 tam chci nechat kvůli DNS (mám 2 providery a tak se mi hodí více DNS když spadne spojení).
dej demo
0 x
Maxik píše:i v 2.9 slo zadat 2 dns tuto vyhodu 4.9tky nejak nechapu
No jenže tady jich jde zadat i víc... (off topic)
0 x
Jára
Demo:
84.244.84.227
demo/demo
Nebude to tam dlouho... Dík za pomoc
84.244.84.227
demo/demo
Nebude to tam dlouho... Dík za pomoc
0 x
Jára