❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
HOTSPOT + USERMANAGER
HOTSPOT + USERMANAGER
Mám takovej problém, mám 7 hotspatů a ověřování přes user-manager. Každý uživatel má své jméno a heslo. Teď se mi ale stává, že pod jedním jménem a heslem se mi přihlašuje na různé hotspoty několik liní současně. Jak lze tomuto zabránit. Lze nějak udělat, aby pro jedno jméno a heslo mohl být aktivní jen jeden uživatel? Díky za rady
0 x
-
jahoo píše:Mám takovej problém, mám 7 hotspatů a ověřování přes user-manager. Každý uživatel má své jméno a heslo. Teď se mi ale stává, že pod jedním jménem a heslem se mi přihlašuje na různé hotspoty několik liní současně. Jak lze tomuto zabránit. Lze nějak udělat, aby pro jedno jméno a heslo mohl být aktivní jen jeden uživatel? Díky za rady
Nu kdyz budes mit jeden hotspot a vsechno ostatni nebudou hotspoty ale obycejne APcka na kterych bude eoip tunel na ten centralni hotspot. pak mas vyreseno a rozhodne je to snazsi na konfiguraci. takhle to dle nejake rady zde na foru provozuju ja, ale nemam tam zadne uzivatele, mam tam jen moznost anonymniho surfovani na dve hodiny a pak zase reklama a klik na anonymni prihlaseni, mame to takhle na diskotece, v nemocnici, v hospodach atd.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...