❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nstram Dual
Nstram Dual
Ahoj mám takovej problem mame spoj kde je udelanej Nstream Dual ale potreboval bych pridat do microtiku jeste jednu R52 jako apčko pro lidi pridal jsem karta dal jsem jí do Bridge udelal apcko přidal kartu do bridge v zalozce role mam disabled port otazka jak udelat aby to chodilo ? ale data nechodí vubec nevím proč díky za napady zdenek
0 x
tak předně koukni co je vedle klávesy M. Ano je to čárka, to se fakt nedá číst.
Disabled port je tam většinou když na kartu neni připojenej klient. Pak taky třeba jestli jí nemáš zakázanou. Trochu nerozumim části "pridal jsem karta dal jsem jí do Bridge udelal apcko přidal kartu do bridge" ?? To jsi jí jako dal 2x do bridge nebo jak?
Disabled port je tam většinou když na kartu neni připojenej klient. Pak taky třeba jestli jí nemáš zakázanou. Trochu nerozumim části "pridal jsem karta dal jsem jí do Bridge udelal apcko přidal kartu do bridge" ?? To jsi jí jako dal 2x do bridge nebo jak?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:tak předně koukni co je vedle klávesy M. Ano je to čárka, to se fakt nedá číst.
Pridal jsem jsem kartu k nstramu do bridge presne ,klient byl připojen na ap ale neprochazely data nedostal ip od dhcp severu , otazka jestli to vubec jde udelat když je Dual Nstream apcko ve stejne rosachu ?
0 x
mám tam RB600 kde je ten Dual ,chtel jse do toho rb přidat jeste 3 kartu jako ap ,at tam nemusím mit další zařízení ,ten dual je koupenej od ISP co máme od nej internet .
Jde to nak nastavit??
Jde to nak nastavit??
0 x
jde ale je to prasárna. Musíš routovat aby dhcp nevysílalo přes dual. Ale u tebe bude asi jinej problém se mi zdá. Nesvítí ti nějaký nápisi v DHCP serveru červeně? Nastavil jsi správně DHCP? POužij DHCP setup k nastavení, ono to udělá všechno za tebe.
0 x
Routovat to nejde protože jse my 2 karty hlasí stajne víc obrazek
- Přílohy
-
- dual.JPG
- (119.03 KiB) Staženo 565 x
0 x
no tak přepiš název iface.
0 x
Hapi moc díky , na to jsem zapoměl že jse to da přepsat už vubec my to nemyslí jeste jednou díky
0 x
zdenekr: Vím, že Ti tady psal hapi abys používal čárky. Když je ale naflákáš naprosto nahodile, aby byli ve větě aspoň 3, je možná horší než když je neděláš vůbec ;)
0 x