❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nefunkcne web rozhranie

Návody a problémy s konfigurací.
napo

Nefunkcne web rozhranie

Příspěvekod napo » 15 years ago

nazdar,

vcera v skorych rannych hodinach som mal vo vsi kratky vypadok elektrickeho prudu. Vsetky 3 MT sa vyply a potom bezproblemovo naskocili, avsak na hlavnom uzle-RB 600 Ros v. 3.10 prestalo fungovat webrozhranie, teda nedostanem sa ani do webboxu ani do grafov do nicoho. v menu IP-Services to mam povolene na porte 80, avsak svieti na cerveno. za vase rady budev vdacny.
0 x

napo

BIGG píše:co telnet, ssh, ?

Když nic,tak už zbývá jen serial a když ani to, tak reklamace.
Jinou možnost nemáš

tak to som si ani nevsimol.. nejde ani ssh, ani telne, ani ftp... inak je ten RB funkcny.. winboxom sa nan dostanem, a internet cezen slape tiez.. stalo by za pokus napr. upgrade firmware?
0 x

napo

BIGG píše:
napo píše:nazdar,

vcera v skorych rannych hodinach som mal vo vsi kratky vypadok elektrickeho prudu. Vsetky 3 MT sa vyply a potom bezproblemovo naskocili, avsak na hlavnom uzle-RB 600 Ros v. 3.10 prestalo fungovat webrozhranie, teda nedostanem sa ani do webboxu ani do grafov do nicoho. v menu IP-Services to mam povolene na porte 80, avsak svieti na cerveno. za vase rady budev vdacny.

teda nedostanem sa ani do webboxu ani do grafov do nicoho. hele, tak si prvně ověř co ti jde, protože ve tvých odpovědích se nevyznám.

ide ping a winbox, nejde ftp, ssh, telnet, webbox
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

BIGG píše:
napo píše:nazdar,

teda nedostanem sa ani do webboxu ani do grafov do nicoho. hele, tak si prvně ověř co ti jde, protože ve tvých odpovědích se nevyznám.

webbox neni winbox

TO napo: asi bych zkusil upgrade MT na verzi 3.13, pripadne zkus prehrat stejnou verzi, je mozne ze vypadkem doslo k chybe na NAND pameti a je poskozene neco ohledne webu, zkus prehrat a uvidis.
0 x

napo

tak som upgradol na 3.30 a vsetko fachci tak ako ma.. :) vdaka za rady..
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

A to možná stačil jen restart :)
0 x

napo

Leeonek píše:A to možná stačil jen restart :)

restart nestacil.. ten som skusal ako prvy.. :)
0 x

dvcompt

Příspěvekod dvcompt » 15 years ago

naskytl se mě uplne stejny problem, navic po restartu webbox chvilku jede ale jen tak do 5 min, pak uz se na nej taky nedostanu.
mam verzi 3.10. a bojim se vyssich verzi upgradovat, je to hlavni router cele site. ale asi nic jineho nezbyde.
0 x

mewriksh

Příspěvekod mewriksh » 15 years ago

Upgrade bych se nebal, mel jsem na hlavni GW taky 3.10 a ted tam mam 3.30 a slape to jak hodinky, ani nevim o tom ze to tam je...doba chodu je 130dni. Maximalni rekord v chodu bez jedineho problemu byl 543dni. Tam sice byla verze 2.9.5 ale i tak je to O.K.
0 x