❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

nefunkční klávesnice v konzoli

Návody a problémy s konfigurací.
Besito

Re: nefunkční klávesnice v konzoli

Příspěvekod Besito » 15 years ago

baz píše:karty zkousim vzdycky ub5 a cm9 od wnc. redukce rb14 nemam, zkousel jsem kdysi a delalo mi to bordel, tak to radsi nepouzivam vubec.
rozdil neni jen v mediu usb vs cf, ale take ve verzi a to bude mozna to hlavni :)
jine medium na to nema vliv, pokud je ta deska za jinych okolnosti schopna z toho nabootovat.

verzi 4.3 jsem měl ze začátku a taky to nešlo :-)
0 x

Besito

teď jsem zkoušel verzi 4.5 na USB a nejde to :-(
0 x

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

vyzkousej to s prazdnyma redukcema, jestli to nabootuje.
0 x

Besito

baz píše:vyzkousej to s prazdnyma redukcema, jestli to nabootuje.

vyzkoušeno - desku jsem osadil všema pěti redukcema a MK normálně najel, klávesnice fungovala...

Pak sem osadil jednu kartu do slotu č. 1 - tam nefungovala, pak do 2. tam fungovala a ve trojce zase ne... pak sem kartu vyměnil za jinou (co kdyby byla vadna) a zkusil ještě jednou - vysledek stejný.

Jinak sloty fungují, protože když osadím desku RB 14tkama, tak to funguje.
0 x

Besito

baz píše:podivne, tyhle desky s redukcema s cm9 v poho jedou, mam tu jednu na zemi vedle sebe.

Napadlo mne, jestli nemáš desku GA-P43-ES3G, namísto GA-P43T-ES3G (tu mám já) - rozdíl je v označení (přibylo T) a v HW - cpou se tam DDR 3
0 x

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

mea culpa, mas recht clovece, videl jsem stejny typovy oznaceni tak jsem to bral ze je to ona. neni, pac ta moje ma ddr2 a oznaceni bez T. zbytek plati vcetne verze biosu.
0 x

Besito

baz píše:mea culpa, mas recht clovece, videl jsem stejny typovy oznaceni tak jsem to bral ze je to ona. neni, pac ta moje ma ddr2 a oznaceni bez T. zbytek plati vcetne verze biosu.

Ok ok, tak si jdu koupit jinou desku :-D

už to řešit nebudu - bych se zbláznil... :-)

Jinak díky za reakce :-)
0 x